Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı
(1 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
Stok Kodu:6941059602200-21089
1.798,80 TL yerine 1.486,80 TL -%17
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı

image

Üstün İşlevsellik

Mi Box S 4k, Android 8.1 işletim sistemi tarafından desteklenir. Sahip olduğu sesli arama özelliği ve Chromecast sayesinde tüm ailenin dolu dolu tadını çıkartabileceği en zengin içeriğe sahip olma özelliğindedir. Tüm aile buna bayılacak!

Zengin İçeriğe Erişim

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı, binlerce uygulama ile uyumlu bir şekilde çalışır, çok fazla sayıda yüksek kaliteli video hizmetine ve sürekli yeni içerik akışına da erişim sağlar. Birbirinden keyifli içeriklerin tadını çıkarabilirsiniz.

image
image

SmartCast

Xiaomi Mi Box, sadece tek bir tuşla kablosuz ekran yansıtma özelliğine sahiptir. Telefon, tablet veya laptop da dahil olmak üzere neredeyse her cihazı yansıtabilirsiniz. TV izlemeyi kesmeden arama yapabilir ve mesaj atabilirsiniz. Yüksek hızlı yayın ve HD video imkanını da size  sunar.

Google Assistant

Google Asistan yardımı sayesinde, size en uygun eğlenceye kolay bir şekilde erişebilir, sorularınıza cevaplar alabilir ve evinizdeki cihazların içiniz rahat bir şekilde kontrolünü sağlayabilirsiniz. Tüm bunları başlatmak için sadece kumandanızdaki mikrofon tuşuna basmanız yeterli.

image
image

4K HDR Yüksek Netlik

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı, sahip olduğu en son 4K HDR teknolojisi ve 60 fps oynatma hızına kadar yüksek hızlı 4K işleme özelliklerine sahiptir. Ultra yüksek çözünürlüklü, gerçeğe en yakın görüntülerin tadını çıkarabilirsiniz.

Üstün Ses Sizi Harekete Geçirir

Geliştirilen Dolby ve DTS, daha canlı üç boyutlu çevresel ses sağlayarak sizi içeriklerin içine çeker ve görüntüleme deneyimini en keyifli şekilde hissetmenizi de sağlar.

image
image

Yüksek Performans Depolama Kapasitesi

Xiaomi Mi Box S 4K Ortam Oynatıcısı'na bir sürü keyifli uygulama yükleyebilir, filmlerin genişletilmiş versiyonlarını izleyin ve daha iyi performans ve dengenin keyfini çıkartarak daha fazla oyun oynayın. Mi Box’I televizyona takın. İnternete bağlanın. Yayına hemen başlayın!

Kablolu ve Kablosuz Bağlantı Destekli

Kullanması kolay: Kolayca taşınabilir veya paylaşımlı bir sabit sürücüye bağlanabilir. Favori filmlerinizi izleyebilir, müzik dinleyebilir, oyun oynayabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. HDMI2.0a: Yüksek çözünürlüklü videoların ve yüksek bit hızına sahip ses çalmanın keyfini çıkartın. WIFI 2.4Ghz/5GHz: Yüksek çözünürlüklü videoları ve büyük veri dosyalarını hızlı ve kolayca indirin ve aktarın. Bluetooth 4.2: Oyun kumandalarına, kulaklıklara, hoparlörlere ve diğer Bluetooth destekli cihazlara kablosuz olarak bağlanın

image
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(1)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
3,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler