Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Remington PG6045 Kişisel Bakım Kiti Mavi
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
Stok Kodu:4008496817276-21444
454,80 TL yerine 422,84 TL -%7
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Remington PG6045 Kişisel Bakım Kiti Mavi

image

PG6045 All in One Ki̇şi̇sel Bakım Ki̇ti̇

Remington All In One Kişisel Bakım Kiti yoğun, tarzlarından ödün vermeyen ve tek cihazla diledikleri şekillendirmeyi yapmak isteyen erkekler için geliştirilmiş, harika bir alettir.
Kalite göz önünde tutularak tasarlanmış Remington All In One Kişisel Bakım Kiti, en az çaba ile en üstün sonuçları alabilmeniz için, gelişmiş titanyum, dayanıklılık ve daha üstün kesin performansı sağlayan kendi kendini bileyleyen bıçaklarla üretilmiştir. Son moda erkek bakım stil ve trendlerini takip edebilmenize olanak sunan bu akıllı kit, beş farklı aksesuarla sunulmaktadır. Dilerseniz sakalınızın uzunluğunu kontrol edebilir, şekil verebilir, yüz tüylerinizi temizleyebilir ve hatta vücudunuzdaki istenmeyen tüyleri kontrol altına alabilirsiniz.

Tamamı Yakanabilir

Bu çok amaçlı bakım kitini vücudunuzdaki istenmeyen tüyleri uzaklaştırmak için kullanırken hijyen konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Başlıkların tamamı yıkanabilir olduğundan, kullanımlar arası yıkayarak muhafaza edebilirsiniz.

image
image

Titanyum Bıçaklar

Yüz ve vücut tüylerinize uygulamak için farklı başlıklara sahip bu kit, gelişmiş titanyum bıçaklara sahiptir. Kendi kendi bileyleyerek ilk günkü keskinliğini koruyan bıçaklar ile yüksek performanslı bir deneyim yaşayın.

USB İle Şarj Edin

Bu çok amaçlı kit, 40 dakikaya kadar kullanım süresine sahiptir. Bakım keyfinizin yarıda kalmaması için pratik USB şarj kablosu kutu ile birlikte gelirken nerede olursanız olun tek ihtiyacınız bir güç kaynağıdır.

image

TEKNİK ÖZELLİKLER

Gelişmiş Titanyum bıçaklar
Kendi kendini bileyleyen bıçaklar 5 ek başlık Keskin çizgiler için geniş düzeltici başlık Yakın tıraş sağlayan detaylı şekillendirici başlık (0.2 mm) Mini–elek tıraş başlığı - Lineer vücut düzeltici başlık Burun, kulak ve kaşlar için detaylı şekillendirici Şarj standı

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Remington PG6045 Kişisel Bakım Kiti Mavi
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler