Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Logitech Zone 981-000806 Wireless Plus Kablosuz Kulaklık
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Logitech
  • Ses Çıkışı Stereo
  • Bağlantı Tipi Kablosuz
  • Mikrofon Var
Stok Kodu:5099206083721-21824
10.644,97 TL yerine 10.138,06 TL -%5
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Logitech Zone Wireless Plus Kablosuz Kulaklık

GENİŞ OFİS DENEYİMİNİZİ ÜST DÜZEYLERE ÇIKARIN

Geniş çalışma alanları, ortak çalışma için harika olmakla birlikte gürültülü de olabilir. Kalabalık çalışma alanları için özel olarak tasarlanmış Bluetooth® kulaklık Zone Wireless ile akustik ortamınızın kontrolünü elinize alın. Hem konuşma hem de müzik için idealdir. Evrensel uyumluluk özelliği sayesinde kolay kurulum sağlanır. Akıllı telefon ve bilgisayara aynı anda bağlanan bu aygıt basit denetimlere, çevrilerek sesi kapatılabilen mikrofona ve Qi şarja sahiptir. Zone Wireless Plus, tek bir USB Unifying + Ses alıcısı ile 6 adede kadar Logitech Unifying™ kablosuz çevre birimiyle bağlanır.



ODAKLANIN. ODAKLANMAYA DEVAM EDİN.

Geniş çalışma alanları ortak çalışma için harika olsa da, etrafta konsantre olmanızı zorlaştıran konuşmalar olduğunda pek de harika değildir. İstenmeyen ortam sesini azaltan aktif gürültü önleme özellikli Zone Wireless kulaklık elinizdeki işe odaklanmanıza ve daha fazla iş yapmanıza yardımcı olabilir. Bunu, dikkat dağıtan gürültülü bir denizin ortasında akustik huzura açılan kişisel portalınız gibi düşünün. Aynı çalışma alanı, ancak kontrol ettiğiniz bir ses deneyimi.



MÜZİK VE KONUŞMA İÇİN İDEAL

Müzik dinlerken etkileyici sesin keyfini çıkarın. Logitech ses mühendisleri on yıllardır kulaklık sesi üzerinde ince ayarlar yapıyor. Zone Wireless ile müziğinizi dinlerken sonuçların inanılmaz netlikte olduğunu fark edeceksiniz. Telefon sohbetleri ve konferans görüşmeleri sırasında gürültüyü önleyen mikrofon daha net görüşmeler için sesinizi çevrenizdeki sesten yalıtırken yan ton denetimi ise sesinizin düzeyini tam olarak doğru düzeye ulaştırmanıza yardımcı olur.



MİCROSOFT TEAMS SERTİFİKALI

Tek dokunuşla Microsoft® Teams toplantısı başlatın ve Teams görüşmesini yanıtlayın. Cortana® ses özelliklerini etkinleştirmek için daha uzun dokunun. İşte bu kadar basit. Zone Wireless, Teams uygulamasını kullandığınız sohbet, toplantı, çağrı veya video konferans sırasında kusursuz ses deneyimi için Teams sertifikalı ve Teams 4.0 ile uyumludur. Zone Wireless’ın, Teams sürümü Skype® for Business uygulamasını da tamamen destekler.

Öne Çıkan Özellikler
BASİT DENETİMLER. KULLANIMI KOLAY.

Zone Wireless sesi ayarlamak, müziği oynatmak ve duraklatmak, çağrıları başlatmak ve sonlandırmak için sezgisel ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Mikrofon kolu, çevrildiğinde sesi kapatma işlevine sahipken tuş denetimleri ise aygıtı açma, aktif gürültü önleme ve kablosuz Bluetooth eşleştirme özelliklerine kolay erişim sağlar. Zone Wireless, kablosuz Qi şarjı destekler ve yan ton geçişi ve ekolayzer ön ayarları gibi kulaklık işlevlerinin kolay kurulumu ve basit denetimini destekleyen bir yardımcı mobil uygulama içerir.



TÜM GÜN KONFOR

Zone Wireless her gün, gün boyu ofiste kullanım için tasarlanmıştır. Silikon pedli başlık hafiftir ve yüksek performanslı bir kulaklık takıyor olduğunuz unutabileceğiniz kadar konforlu şekilde doğru oranda sıkıştırma kuvveti sağlar. Kulaklarınızın ısınmaması için yumuşak suni deri kulaklık süngerleri yastıklı ve nefes alabilir özelliktedir. Zone Wireless taktığınız anda sesi engeller ve katlanabilir tasarımı kulaklığı çıkardığınızda onu saklamanızı kolay kılar.



BİRDEN ÇOK AYGIT BAĞLAYIN

Mobil çalışanlar için tasarlanmış olan Zone Wireless, bilgisayarınız, tabletiniz ve akıllı telefonunuza kablosuz olarak aynı anda bağlamanız ve istediğinizde bağlı aygıtlar arasında geçiş yapabilmeniz için çok yönlülük sağlar. 30 metrelik kablosuz kullanım mesafesi bağlı kalırken gezinmek için serbestlik sağlar. Telefon sohbetleri arasında geçiş, video konferans, müzik ve gün boyunca genel gürültü önleme; tümü aynı kulaklık ve mutlu eden akustik performansla.




TEK UNİFYİNG VE SES ALICISI

Zone Wireless Plus kulaklığı, aynı USB alıcı ile 6 adede kadar Logitech Unifying kablosuz ürünlerle kullanın. Bu tek alıcı, bilgisayarınızdaki USB-A bağlantı kapısına takılır ve de fare ve klavyelerden 10 metre uzağa ve kulaklıktan 30 metre uzağa kadar güvenilir bir bağlantı sağlar. Alıcıyı hiçbir zaman fişten çıkarmak zorunda kalmadığınızdan onu kaybetmez veya bulamayacağınız bir yere koymazsınız. Kulaklığınız, fareniz ve diğer çevre birimleri arasında seçim yapma zorunluluğuna son—artık hepsini aynı anda kullanabilirsiniz.




LOGİ TUNE İLE TAM DENETİM

Zone Wireless kulaklığınızı kolayca kurmak, denetlemek ve özelleştirmek için akıllı telefonunuzda Logi Tune mobil uygulamasını veya bilgisayarınızda Tune Desktop’ı açın. Şık sezgisel panoyu kullanarak, özgüvenle ses kapatmayı yönetin, şarj durumunu görüntüleyin, yan ton denetimlerini ayarlayın ve 5 bantta EQ ayarını yapın (ya da ön ayarlardan birini seçin). Mobil veya masaüstü uygulamadan yazılımın son sürümünü indirerek kulaklığınızı güncelleyin.



İŞ İÇİN HAZIR

Çoğu işletim sistemi ve platformdaki yaygın kullanılan çağrı uygulamalarıyla uyumlu çalışır. Kurumsal sertifikalar arasında Microsoft Teams ve Skype for Business bulunur, Google Voice™ sertifikalıdır ve Zoom™ için entegre ses kapatma denetimiyle uyumludur. İş yerinde uyumluluğu ve kusursuz entegrasyonu sağlamak için ayrıca Jabber™, BlueJeans ve GoToMeeting™ gibi diğer popüler uygulamalarla çalışır.

Kutunun İçindekiler
Logitech Zone Wireless Kulaklık

USB-A Alıcı, USB-C Adaptör Şarj Kablosu

Taşıma Çantası

Teknik Özellikler
Mikrofon Tür: Tüm yönlü çift MEMS mikrofon dizisi

Pil: Pil ömrü (konuşma süresi): 14 saat (ANC açık), 15 saat (ANC kapalı), Pil ömrü (dinleme süresi): 14 saat (ANC açık), 16 saat (ANC kapalı)

Kablosuz: Bluetooth 5.0, Kablosuz kullanım mesafesi:30 m'ye kadar (açık görüş alanı)

Hoparlör: Frekans yanıtı (müzik modu): -10dB'de 30~13 kHz, Frekans yanıtı (konuşma modu): TIA920 başına 100~8 kHz

Uyumluluk: Hemen hemen tüm platformlar ve işletim sistemlerinde yaygın arama uygulamalarıyla çalışır. USB-A veya USB-C bağlantı noktalı ya da Bluetooth etkin bilgisayar ve/veya Bluetooth etkin akıllı telefon.

Sistem Gereksinimleri
Microsoft Windows 7 veya üzeri işletim sistemi

Apple macOS X 10.9 veya üzeri işletim sistemi

Linux Ubuntu 16.x veya üstü

Chrome OS

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Logitech
  • Ses Çıkışı Stereo
  • Bağlantı Tipi Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Şekli Kulak Üstü
  • Renk Siyah
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Logitech Zone 981-000806 Wireless Plus Kablosuz Kulaklık
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler