Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
WACOM ONE 13 inc DTC133W0B Grafik Tablet
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
Stok Kodu:4949268622592-19391
6.596,71 TL yerine 6.108,07 TL -%7
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

WACOM ONE 13 inc DTC133W0B Grafik Tablet

image

Wacom One

Yaratıcılığa hızlı başlangıç: Wacom One yaratıcı kalem ekranı, yaratıcı bir yazılımla donatılmıştır. Android akıllı telefon ile hareket halindeyken bağlan ve daha iyi bir görünüm için ekranlar arasında dağıt.
Eksiksiz koleksiyon: Wacom One, sorunsuz bir deneyim için dijital kalem ekranını ve birinci sınıf yaratıcı yazılımı birleştirir; Adobe Premiere Rush, Clip Studio Paint Pro veya Bamboo Paper ile kullanmaya başla
Esnek platform: Wacom One, Android akıllı telefon için taşınabilir bir uzantı olarak kullanılabilir veya mevcut Mac veya Windows PC'nle uyumlu olabilir. Rahat ettiğin şekilde yakala, oluştur, düzenle ve paylaş
Doğal hissiyat: Kalemi kağıda koyuyormuş gibi özgürce çalış; katlanabilir ayaklar ergonomik olarak konumlandırılmıştır ve kalemin dokunduğu ekran, hassasiyet ve kontrol sağlayan hafif, doğal bir sürtünmeye sahiptir.

Sınırsız olasılıklar

Wacom’da her şey bağlanabilirlik ve kendini ifade etmekle ilgilidir, bu amaçla fikirlerini geliştirebilmen ve dünyayı daha yaratıcı bir yer haline getirebilmen için çeşitli araçlar sunar. Otuz beş yıldır yaratıcı insanlara çalışabilecekleri en iyi araçları sunuyoruz. Wacom dijital kalem dünya çapında yaratıcı insanlar için ilk tercihtir. Wacom One kalem ekranı her seviyedeki kullanıcıya uygun yazılımla donatılmıştır, kutu içerisinde Adobe Premiere Rush, Bamboo Paper ve Clip Studio Paint Pro'yu bulacaksın. Tamamen yeni ve mobil bir çalışma yöntemi için bir Android akıllı telefon kullan veya yaratıcı kalem ekranını Mac'in veya Windows platformun için kullan. Katlanabilir ayaklar sayesinde Wacom One her zaman, her yerde rahatça kullanılabilir.

image
image

Doğal sanatçı

Wacom One kalem ekranının güzel sadeliğinden ilham al. Kalemi ekrana koy ve tamamen doğal bir his ve çalışma biçiminin yanında daha fazla dijital hassasiyet ve kontrol deneyimi yaşa. Yansıma önleyici ekran düşük parlama sunarken katlanabilir ayaklar on dokuz derece ekran açısında konfor sağlar.

Akıllıca çalış

Wacom One, cihazlarını her zaman ve her yerde mükemmel bir sinerji içinde bir araya getirir. Android akıllı telefonunun ekranını Wacom One yaratıcı kalem ekranı ile eşleştirerek genişlet ve yaratıcılığını daha büyük bir formatta gör.

image
image

Yaratıcılığı besleyen araçlar

Yalnızca Wacom One, dijital ekranı tamamlamak için önceden yüklenmiş, birinci sınıf bir yazılım sunar. Adobe Premiere Rush ile video içeriği oluşturmak, Bamboo Paper uygulaması ve Clip Studio Paint Pro ile çizim ve taslaklar oluşturmak için ücretsiz erişim imkanı tanır. Çalışmalarının canlılığını Full HD kalitesinde görüntüle.

Cihazlarını bir araya getir

Wacom One onu çizim, illüstrasyon veya düzenleme yapabileceğin en esnek dijital tuvale dönüştüren eşsiz bağlantı seçeneklerine sahiptir. Bu yeni paketle ilk günden itibaren yaratıcılık konusunda önemli bilgilere sahip olursun.

image
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
WACOM ONE 13 inc DTC133W0B Grafik Tablet
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler