Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Siyah Cep Telefonu - Samsung Türkiye Garantili
(13 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Samsung
  • Renk Siyah
  • Hafıza 256 GB
  • Ram 12 GB
Stok Kodu:8806090004216-17891
10.023,59 TL yerine 9.367,84 TL -%7
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB Özellikleri

 

Sınırları, on yılı aşkın zaman önce çizilmiş olan akıllı cep telefonu konseptini, alanında uzman mühendislerin akıllıca yaklaşımlarıyla bambaşka bir noktaya getiren Samsung, amiral gemisi sınıfında yer alan Note serisini yepyeni çözümlerle güçlendiriyor. Bir dizi yeniliği beraberinde getiren Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB modelleri, sahip olduğu cep telefonuyla çizim yapmak, notlar almak, telefonun varsayılan aksesuarı olan kalemle yaratıcılığın sınırlarını zorlayan işlemler gerçekleştirmek ve DSLR fotoğraf makineleriyle yarışabilecek kalitede çekimler yapmak isteyenlere sesleniyor. Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB fiyatları açısından üst düzey telefonların arasında bulunuyor. Ürünün sunduğu dijital içerik üretim imkânları ve Note serisinin sunduğu ekstralar, kullanıcıların Galaxy Note 10 Plus modeline yönelmelerinde etkili oluyor.

Arkanıza Yaslanın ve Kendinizi Teknolojinin Kollarına Bırakın

- Samsung’un bir süredir güçlü telefonlarında yer verdiği Dynamic AMOLED ekran sayesinde her türlü dijital içeriği QHD+ çözünürlükte takip edebilir, Corning Gorilla Glass 6 ile korunan ekranın içindeki parmak izi okuyucuyu güvenlik noktasında da değerlendirebilirsiniz.

- Hem kablolu hem de kablosuz hızlı şarj destekleyen akıllı cep telefonunu yüksek kapasiteli bataryası ile saatlerce kesintisiz şekilde kullanabilir, eğlence ve iş akışınız sekteye uğramadan telefonun sunduğu olanaklardan yararlanabilirsiniz.

- Wi-Fi 6 (801.11ax), NFC ve Bluetooth 5.0 teknolojileriyle donatılan ürün sayesinde yerel ağlara ve internete yüksek hızda bağlanabilir, Bluetooth destekli aksesuarları sorunsuz kullanabilirsiniz.

- Dört arka kamera ve bir yüksek çözünürlüklü ön kamerayla eşsiz görseller yakalayabilen akıllı cep telefonuna seyahatlerinizde görev verebilir, 4K video ve harikulade fotoğraf çekimlerini zorlanmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB Teknik Özellikleri

Ekran Genişliği: 6.8 inç

Batarya Kapasitesi: 4300 mAh

RAM/Dahili Depolama: 12 GB/256 GB

Kamera Çözünürlükleri: 12 MP, 12 MP, 16 MP ve ToF 3D arka

Ön Kamera: 10 MP

- Samsung’un imzasını taşıyan dâhili donanım bileşenleriyle güçlendirilen modeli 7 nm üretim teknolojisiyle geliştirilen işlemcileri sayesinde herhangi bir performans sorunuyla karşılaşmadan kullanabilir, 256 GB kapasiteli depolama alanını, dijital verilerinizi esnek biçimde depolamak amacıyla değerlendirebilirsiniz.

- Tamamen yenilenen S Pen’i çizim ve not alma işlemlerinde kullanabileceğiniz gibi fotoğraf ve video çekimlerinde adeta bir uzaktan kumanda gibi kullanabilir, kalem elinizdeyken uzaktan yapacağınız jestlerle telefonunuzu kontrol edebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB Özellikleri ile Çığır Açıyor

Samsung’un en güçlü akıllı cep telefonu modellerine ev sahipliği yapan Note serisi, yeni üyesiyle yine çığır açıyor. Teknik özellikleri ve Samsung’un yazılım desteğiyle dikkat çeken Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB, profesyoneller başta olmak üzere tüm teknoloji meraklılarının hayallerini süslüyor.

Telefon tasarımı konusunda Samsung Galaxy S10 serisinden izler taşımasına karşın Note serisinin kendine özgü çizgilerini de muhafaza eden Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB, cam kapağı ve metal çerçevesiyle göz dolduruyor. Ay tozu grisi, duman siyahı ve fildişi beyazı olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan ürün, tek elle kullanılabilecek boyutlarıyla öne çıkıyor. Oldukça geniş bir ekranla gelmesine karşın yalnızca 162,3 mm uzunluğunda olan telefon kasası, 77,1 mm’lik genişliği ve 7,9 mm’lik kalınlığıyla, telefonun taşınabilirlik konusunda ne denli başarılı olduğunu ispat ediyor. 198 gramlık ağırlığıyla memnuniyet yaratan akıllı cep telefonu, kasasında birtakım yenilikleri de getiriyor.

Ses seviye tuşları ve telefonu açıp kapama tuşları, kasanın sol yanında yer alıyor. Kullanıcıların alıştıkları sağ tarafta herhangi bir tuş yer almıyor. Ürünle birlikte 3,5 mm kulaklık yuvasına veda eden Samsung, ses aktarımının telefondaki USB-C portu aracılığıyla yapılmasını mümkün kılıyor. Cep telefonunun ön yüzünde ekranın üst orta kısmına simetrik şekilde yerleştirilmiş bir kamera bulunuyor. Cihazın arka yüzünde ise dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş konumlanıyor. Stereo ses çıkışı sağlayan Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB, multimedya içeriklerinin ve özellikle oyunların işitsel açıdan en iyi biçimde tecrübe edilebilmesine imkân veriyor.

6.8 inçlik QHD+ Ekran ve Yüksek Performanslı Donanım

3040 x 1440 piksel çözünürlükte görüntüler hazırlayan 6.8 inçlik Dynamic AMOLED ekranıyla fark yaratan akıllı telefon, çerçevesiz tasarım anlayışının ve Sonsuz-O ekranın en başarılı temsilcilerinden biri olarak değerlendiriliyor. HDR10 ve HDR10+ sertifikalarıyla parlaklık noktasındaki performansını tescil eden ekran, AMOLED ekranlı Samsung telefonlarda görülen Always-on Display özelliğinin kullanılabilmesini sağlıyor.

 

 12 GB kapasiteli belleği ve 256 GB kapasiteli dâhili depolama alanıyla her türlü gereksinime yanıt veren ürüne ihtiyaç duyulduğu takdirde en fazla 1 TB kapasiteli hafıza kartları takılabiliyor.

 











Hayatın Renklerini Samsung Galaxy Note 10 Plus Yakalayın

Samsung’un teknoloji alanında ulaştığı noktayı en iyi biçimde temsil ederken kamera kurulumlarıyla kullanıcıların, hayatın renklerini en doğal hâlleriyle yakalayabilmelerini sağlayan ürün, bu yönüyle de tercih ediliyor. f/1.5 ile f/2.4 arasında değişen diyaframa sahip 12 megapiksellik ana arka kamera, optik görüntü sabitleyici ile hem fotoğraf hem de video çekimlerinin mükemmel netlikte yapılabilmesini mümkün kılıyor. Sahneleri yapay zekâ ile algılayabilen kamera, tam manuel kontrol başta olmak üzere birçok özelliği sayesinde çekim esnasında kullanıcılara kolaylık yaratıyor. HDR10+ ve 4K/60 fps videolar hazırlayabilen akıllı telefon; f/2.1 diyaframlı 12 megapiksellik telefoto kamerası, f/2.2 diyaframlı 16 megapiksellik ekstra geniş açı kamerası ve Time of Flight 3D kamerasıyla her türlü çekim senaryosunun üstesinden başarıyla geliyor. Video çekimi esnasında ses yakınlaştırma özelliğiyle arzu edilen bölgedeki sesleri daha net kaydedebilen model, S Pen yardımıyla kameralar ve çekim modları arasında geçişe izin veriyor.

Güney Kore’den Çıkıp Dünyayı Değiştiren Marka: Samsung

1938 yılında Güney Kore’nin Seul kentinde kurulan Samsung, otomotivden tüketici elektroniğine, medikal ekipmanlardan yarıiletkene dek pek çok ürün grubunda sayısız ürüne imza atıyor. Sayısı 350 bine yaklaşan çalışanıyla dünyanın en önemli markalarından biri kabul edilen Samsung, teknolojik ürünler konusundaki yenilikçiliğiyle pek çok markaya ilham kaynağı oluyor.

Android Dünyasının Yeni Kralına Merhaba Deyin

Kutusundan Android 9.0 işletim sistemi ve One UI kullanıcı arayüzüyle çıkan, internetle tanıştıktan sonra güvenlik güncellemelerini ve diğer yazılım iyileştirmelerini alan akıllı telefon, özellikle geniş ekranlı, kalemli ve yüksek performanslı bir telefon almak isteyenlerin alışveriş listelerine giriyor. Haricen edinilebilecek 45 Watt hızlı şarj aletleriyle kısa sürede tam doluluğa ulaştırılabilen ürünün bataryası, aynı zamanda kullanım kılavuzunda tavsiye edilen cihazlarla kablosuz olarak da şarj edilebiliyor. Yüksek batarya kapasitesini farklı cihazlarla paylaşabilen ürün, diğer telefonları kablolu ya da kablosuz şekilde şarj edebiliyor.

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Samsung
  • Renk Siyah
  • Hafıza 256 GB
  • Ram 12 GB
  • Ekran 6.8 inç
  • Pil Gücü 4300 mAh
  • İşletim Sistemi Android
  • Ön Kamera 10 MP
  • Arka Kamera 12 MP
  • İşlemci Samsung Exynos 9825
  • Mobil Bağlantı 4.5G
  • Ekran Tipi Dynamic Amoled
  • Hafıza Kartı 1 TB
  • Şarj Girişi Type C
  • Ağırlık 198 Gr
  • Garanti Tipi Distribütör Garantili
  • Bluetooth Var
  • Wi-Fi Var
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Siyah Cep Telefonu - Samsung Türkiye Garantili
Çok İyi( 0 )
İyi(13)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
4,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler