Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Samsung Galaxy C5 Pro 64GB Mavi Cep Telefonu - İthalatçı Firma Garantili
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Samsung
  • Renk Mavi
  • Ekran 5.0 - 5.4'
  • Hafıza 64 GB
Stok Kodu:BR200645-11288
3.253,97 TL
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Samsung Galaxy C5 Pro!


Bu ürün 2 yıl süre ile ithalatçı firma garantisi altındadır. ‘’İthalatçı Firma Garantili’’ ürünlerde 2 yıl süresince, garanti belgenizde bilgileri yer alan teknik servisten garanti kapsamı dahilinde ücretsiz faydalanabilirsiniz. 2 yıl sonrasında ise, marka ile ilgili yetkinliği bulunan tüm teknik servislerden ücretli bir şekilde faydalanmaya devam edebilirsiniz. Telefonunuzda oluşan herhangi bir arıza durumunda ürünün servis noktalarını öğrenmek için Satıcı Firma ile irtibata geçebilirsiniz.

Üründe 2 kart girişi bulunmaktadır. Dilerseniz çift hat ile dilerseniz tek hat ve hafıza kartı desteği ile kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy C5 Pro Sizlerle!


Dünyanın en önde gelen teknoloji markalarından biri olan Samsung, Galaxy ailesinin en beğenilen serileri arasında gösterilen C serisine eklediği yeni Samsung Galaxy C5 Pro ile büyük ilgi görüyor. Orta – üst segmente hitap eden Samsung Galaxy C5 Pro modelleri; şık tasarımı, üst düzey malzeme kalitesi, yüksek performansı ve kaliteli kameraları ile dikkat çekiyor. Fiyat – performans açısından beklentileri karşılayan model, kullanıcılarına uygun fiyatlı bir akıllı telefonda yüksek performans yaşama imkanı sunuyor. 
Alüminyum kasa ve çerçeveye sahip olan C5 Pro, dayanıklı ve zarif bir görüntü sunarken göl mavisi, akçaağaç yaprağı ve toz pembe renkleri ile her zevke hitap etmeyi başarıyor. 145.7 x 71.4 x 7 mm boyutları ve 145 gram ağırlığı ile ince ve hafif bir model olan Galaxy C5 Pro, sade görüntüsü ile asil bir duruş sergiliyor. Ana menü butonu üzerine entegre edilen parmak izi okuyucusu telefonunuzun güvenliğini sağlamasının yanı sıra size pratik bir akıllı telefon deneyimi de sunuyor. 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip Süper AMOLED ekran, canlı ve dinamik renkler sunarken 424 ppi piksel yoğunluğu ile keskin ve net çizgiler yansıtıyor.

Samsung Galaxy C5 Pro Özellikleri!


Android’in en güncel sürümü olan 7.0 Nougat ile size keyifli bir akıllı telefon deneyimi yaşatan Samsung Galaxy C5 Pro özellikleri ile de göz dolduruyor. Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 626 yonga setine ait 2.2 GHz hızla çalışan 8 çekirdekli işlemci ile verilen tüm komutları anında yerine getirmeyi başaran C5 Pro, Adreno 506 grafik işlemci ile yüksek grafik kalitesine sahip oyunlar oynamanıza imkan veriyor. 4 GB ram ile çoklu görevlerde oldukça üst düzey bir performans sergileyen model uygulamalar arasındaki geçişlerde hiç vakit kaybettirmiyor. Oyunlarınız ve uygulamalarınız için 64 GB dahili hafızası ile ön plana çıkan Galaxy C5 Pro, Micro SD kart desteği ile 256 GB’a kadar ek depolama alanı oluşturmanıza imkan tanıyor. Dual SIM özelliğine sahip olan cihaz, aynı anda iki farklı hattınızı da kullanabilmenize olanak vererek sizi iki telefon birden taşıma sıkıntısından kurtarıyor. 2600 mAh kapasitesindeki bataryası ile 1 günü rahatlıkla çıkarabilecek güç üreten C5 Pro, oldukça yeterli bir kullanım ömrü sunuyor.

Samsung Galaxy C5 Pro ile Tanışın!


Hem ön hem arka kamerası f/1.9 diyafram açıklığına ve 16 MP çözünürlüğe sahip olan Samsung Galaxy C5 Pro, kamera konusunda da iddialı bir model olduğunu gözler önüne seriyor. Otomatik odaklama özelliğine ve çift tonlu çift flaş desteğine sahip olan arka kamera, odaklama hızı ve zengin renk tonları ile büyük beğeni kazanıyor. Dokunarak odaklama, yüz tanıma, coğrafi konum etiketleme, HDR ve panoramik çekim gibi özellikleri ile her koşulda kaliteli fotoğraflar çekmenize imkan tanıyan C5 Pro, Full HD 1080p kalitesinde videolar oluşturmanıza da olanak veriyor. Arka kamerası gibi ön kamerası da 16 MP gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip olan Samsung Galaxy C5 Pro ile en güzel öz çekimlerinizi yapabileceğiniz gibi 4.5G desteği sayesinde de yüksek çözünürlükte görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. 
Sade ve zarif tasarımı ile göz kamaştıran, özellikleri ile akıllı telefon kullanıcılarının bütün ihtiyaçlarını karşılayan ve yüksek performansı ile eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olan Samsung Galaxy C5 Profiyatları ile de teknoloji meraklılarından tam not almayı başarıyor. Tam bir fiyat – performans ürünü olarak ön plana çıkan model uygun fiyat seçenekleri ile yüksek performanslı bir telefona sahip olmak isteyen akıllı telefon meraklılarını cezbediyor. 

“İthalatçı firma garantili ürünlerde aksesuar aparatları (şarj cihazı gibi) yurt dışı uyumlu olabilmektedir. Yurtdışı uyumlu aparatları kullanabilmeniz için gerekli çevirici vs gibi aparatlar ürün ile birlikte tarafınıza gönderilmektedir.”


  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Samsung
  • Renk Mavi
  • Ekran 5.0 - 5.4'
  • Hafıza 64 GB
  • Ram 4 GB
  • Arka Kamera 16.0 - 19.9 MP
  • Ön Kamera 16.0 - 19.9 MP
  • Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
  • Garanti Tipi İthalatçı Firma Garantili
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Samsung Galaxy C5 Pro 64GB Mavi Cep Telefonu - İthalatçı Firma Garantili
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler