Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Samsung Galaxy A3 2017 Gold (Altın) Cep Telefonu - İthalatçı Garantili
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
Stok Kodu:8806088620152-12951
1.726,80 TL
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
 

 

Samsung Galaxy A3 2017 Özellikleri!

Samsung Galaxy A3 2017!

 

Sade tasarımı ve elegant görünümü ile birlikte gelen Samsung Galaxy A3 2017, minimalist çizgileri ile dikkat çekiyor. Kavisli köşesi ve keskin geçişlerini, 4.7 inçlik ekranı ile tamamlayan gelen model, performansıyla da iletişim ihtiyaçlarına başarılı bir şekilde cevap veriyor. 256 GB’ye kadar arttırılabilir bir hafızaya ve 16 GB’lik bir depolama alanına sahip olan model, bu sayede multimedya içerikleriniz için de gelişmiş bir kullanım alanı elde ediyor. Süper AMOLED ekranı ile zengin görsel içerik desteği de sunan model sayesinde, eşsiz fotoğraflar çekebilir, videolarınızı çok daha canlı bir ekran kalitesi ile izleyebilirsiniz. Fotoğraf tutkunlarını sevindirecek birbirinden eşsiz yeniliklere imza atan model, hem ön hem de arka kamera ile geliyor. 13 MP’lik arka ve 8 MP’lik ön kameraya sahip olan Samsung Galaxy A3 2017 modelleri, fotoğrafların portrelerinden filtrelemelerine kadar her aşamada, kullanıcılara benzersiz seçenekler sunuyor. Bu sayede görsel hikayeler yaratmayı çok daha eğlenceli ve kaliteli bir hale getiren modeller, basit filtreler ile mucizeler yaratabileceğiniz bir kullanım sunuyor. Aynı zamanda yemek fotoğrafçılığı için geliştirilmiş yemek moduna sahip olan modeli, dilerseniz eşsiz sunumlarınızı fotoğraflamak için kullanabilir, leziz görünümleri arkadaşlarınıza sunabilirsiniz.

 

Samsung Galaxy A3 2017 Özellikleri!

 

Selfie çekmeyi seven kişileri de unutmayan Samsung Galaxy A3 2017, ön kamerasına benzersiz filtreleme ve keskinleştirme teknolojilerini ekliyor. Günün her anının tadını doyasıya çıkaranların vazgeçemeyecekleri içeriklere modelinde yer veren Samsung, her açıdan eşsiz kareler yakalayabileceğiniz net ve kaliteli görseller elde ediyor. Bu sayede anılarınızı, arkadaşlarınız ile paylaştığınız özel anları ve komik görüntüleri çok daha rahat bir şekilde görüntüleyebilir, eşsiz kareler yakalayabilirsiniz. 1280 x 720 piksel çözünürlüğüne sahip model, 16 milyon renk seçeneğine sahip ekranını da başarılı bir şekilde kullanıyor. 4.7 inçlik bir görüntüleme alanına sahip Samsung Galaxy A3 2017 modelleri, bu sayede tüm işlemleriniz için geniş ve kullanışlı bir ekran deneyimi sunuyor. Özellikle multimedya içeriklerini oynatırken ya da oyun oynarken ekranın güçlü bileşenlerinden faydalanabilir, Corning Gorilla Glass ekran koruması sayesinde modelinizi darbelere ve dış etkenlere karşı koruyabilirsiniz. Samsung Galaxy A3 2017 özellikleri arasında yerini alan IP68 de, kullanımınızı çok daha işlevsel ve güvenli bir hale getiriyor. Telefonunuzun üzerine gelmesi muhtemel sıvılarla ya da tozlarla etkin olarak mücadele eden model, kullanımınızı çok daha uzun süreli hale getiriyor. Telefonunuzu kalkan gibi korumaya alan ve su, toz ya da kir gibi dış etkenlere karşı koruyan IP68 sistemi sayesinde, telefonunuzu özgürce kullanabilir, 1.5 metrelik su geçirmez yapısını deneyimleyebilirsiniz.

 

Samsung Galaxy A3 2017 ile Tanışın!

 

2 GB’lik bir bellek kapasitesine sahip olan model, işlemlerinizi çok daha yüksek performansta yapabilmeniz için Exynos 7870 Octa işlemci yoncasına da bünyesinde yer veriyor. 1.6 GHz’lik bir sistem performansı elde eden model, bu sayede farklı programları ya da uygulamaları aynı anda çalıştırabilecek etkin bir yapıya da ev sahipliği yapıyor. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile gelen Samsung Galaxy A3 2017, bu sayede Google Play Store’un birbirinden farklı uygulamalarına da erişim şansı veriyor. Kullanıcı deneyiminizi ve kişiselleştirilebilir akıllı telefonu kullanımınızı maksimuma çıkarabileceğiniz uygulamalar sayesinde, işlemlerinize ivme kazandırabilir, telefonunuzun özelliklerinden etkin bir şekilde yararlanabilirsiniz. 2350 mAh değerinde bir batarya ile gelen model, gün içerisinde yapacağınız işlemlere rahatlıkla yetişebiliyor. Özellikle gün içerisinde akıllı telefonu ile sıklıkla uğraşan kişiler için geliştirilmiş model, kullanımınızdan en yüksek performansı almanız için devam olarak enerji üretiyor. Modelin teknik özelliklerini detaylı olarak inceleyebilir, Samsung Galaxy A3 2017 fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Samsung Galaxy A3 2017 Gold (Altın) Cep Telefonu - İthalatçı Garantili
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler