Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Philips OneBlade QP2510/11 Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Philips
  • Renk Siyah
  • Kablosuz Kullanım Var
  • Çalışma Süresi 30 Dk
Stok Kodu:8710103880035-19466
454,80 TL yerine 302,88 TL -%33
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Philips OneBlade QP2510/11 Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi

image

Her uzunluktaki sakalı düzeltin, şekillendirin ve tıraş edin

Çok fonksiyonlu kullanım özelliği sayesinde sektörde çığır açan, yepyeni hibrit şekillendirici Philips OneBlade QP2510/11, saçınız hangi uzunluğa sahip olursa olsun fark etmeksizin sakalı düzelterek tıraş eder, istediğiniz ölçüde net hatlar ortaya çıkararak kenarlar oluşturarak stilinizi yansıtır. Tıraş olmak için birden fazla cihazı ve birden çok uygulamayı bırakın. OneBlade 'e sahipseniz sadece tek bir cihazla istediğiniz tüm işlemleri yerine getirirsiniz.

Benzersiz OneBlade Teknolojisi

Alanında sınırları yıkan yeni teknolojisi sayesinde Philips OneBlade tıraş makinesi, sakalınızı kusursuz bir şekilde şekillendirmeniz için dizayn edildi. OneBlade ile artık tüm uzunluktaki sakallar düzeltilirken, şekillendirebilir ve basit bir şekilde tıraş olabilir. Sahip olduğu yuvarlak uçları ve kaydırıcı kaplamadan oluşan çift koruma sistemi, cildinizin tahriş olmasını engellemek ve konforlu tıraş olanağı sunmak için hassasiyetle tasarlandı. Hızlı hareket eden kesicilerle  (saniyede 200 kez)  daha uzun kıllarınızda bile diğer cihazlara oranla çok daha verimli sonuçlar alabilirsiniz.


image
image

Düzeltin

Düzenli bir şekilde kısa saç kullananları da düşünerek üretilen Philips OneBlade QP2510/11 Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi, ürünle birlikte size gelen 2 adet kirli sakal tarağı sayesinde sakallarınızı istediğiniz uzunlukta düzeltebileceksiniz. Bizden size tavsiye; Gün sonunda sakalınızı düzeltmek için 1 mm; yoğun düzeltme için ise 3 mm'yi kullanırsanız çok daha iyi bir sonuç elde edersiniz.

Şekillendirin

Sahip olduğu çift taraflı bıçağı sayesinde özellikle hassas şekillendirmeleriniz çok kolay olacak. Detaylı şekillendirmelerinizde en iyi sonucu elde etmeniz için her iki yönden de tıraşınızı yapabilir ve tıraş esnasında her sakalınızı daha net görebilirsiniz. Siz hazırsanız eğer, Philips sakal şekillendirici ve tıraş makinesi ile yeni stiliniz saniyeler içinde hazır!

image
image

Tıraş edin

OneBlade, alışılmış geleneksel jiletlerle kıyaslandığında aynaya çok fazla yaklaşmanıza gerek kalmadan işleminizi daha uzaktan gerçekleştirebileceğiniz çok daha rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlar. Alışılmış kural ve korkuları yıkan teknolojisi sayesinde her uzunlukta sakalı kolay bir şekilde tıraş edebilirsiniz.

Yüz hatlarına uyum

OneBlade, yüz hatlarınıza uyum sağlaması için özenle tasarlanan başlığı sayesinde yüzünüzdeki her bölgeyi hassasiyetle ve oldukça konforlu bir şekilde düzeltmenizi veya tıraş etmenizi sağlar.

image
image

Çift taraflı bıçak ile şekilli kenarlar ve keskin çizgiler oluşturun

OneBlade, yüz hatlarınıza en mükemmel şekilde uyum sağlayarak yüzünüzüm tüm hatlarına aynı oranda ulaşabilme özelliği ile tüm bölgeleri rahat ve konforlu bir şekilde tıraş edebilmeniz için tasarlanmıştır. Oynayan başlığı sayesinde bıçağı istediğiniz yönde hareket ettirerek kenarları şekillendirebilir ve aynı zamanda stil sahibi keskin çizgiler oluşturmak için çift taraflı bıçağı kullanabilirsiniz.

Eşit kirli sakal uzunlukları için 2 takıp çıkarılabilir kirli sakal tarağı (1, 3 mm)

Hayalinizdeki kirli sakal uzunluğuna sahip olmak için çıkarılıp takılabilen taraklardan birini kullanabilir ve mükemmel kirli sakallara sahip olabilirsiniz.

image
image

Dayanıklı OneBlade

Tıraş makinesinin sahip olduğu bıçaklar, uzun süre aynı performansı gösterebilir şekilde tasarlanmıştır. Optimum bir şekilde en uzun süreli ve aynı mükemmellikteki performans için yalnızca 4 ayda bir her bir bıçağı değiştirmeniz gerekmektedir. Bıçak değişimi, son derece kolay ve zahmetsizdir.

Islak ve kuru

İstediğiniz gibi köpüklü veya köpüksüz tıraş olduktan sonra su geçirmemesi özelliği sayesinde OneBlade'i temizlemek son derece kolay olacak: Bunun için yapmanız gereken sadece suya tutarak durulamak. İşte bu kadar kolay.

image

Uzun ömürlü pil

Şarj edilebilir pili sayesinde, 8 saat şarj etmeniz durumu da 30 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde tıraş olabilirsiniz.

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Philips
  • Renk Siyah
  • Kablosuz Kullanım Var
  • Çalışma Süresi 30 Dk
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Philips OneBlade QP2510/11 Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler