Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Philips 55PUS7303/62 55 inc 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV
(18 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Philips
  • Görüntü Kalitesi 4K (Ultra HD)
  • 3D Yok
  • Ekran Boyutu 55'' / 140 cm
Stok Kodu:8718863018118-17342
7.282,80 TL yerine 6.047,76 TL -%17
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

PHILIPS 55PUS7303 4K UHD


ANDROID SMART TV


Gücünü Android TV'den alan 4K Ultra İnce TV


Her kaynaktan sağlanan içerikleri muhteşem netlikte sunan 4K UHD TV ile en sevdiğiniz televizyon programları, filmler ve oyunların keyfini çıkarın. Android TV, kablosuz bağlantı ve Ambilight sayesinde kendinizi en sevdiğiniz içeriklerin akışına bırakın.


Ultra İnce 4K UHD LED Android TV

3 taraflı Ambilight ile

139 cm (55 inç)

4K Ultra HD LED TV

Dört Çekirdekli, 16 GB

DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2

Ambilight. Duyguyu ekranın ötesine taşır.

3 taraflı Ambilight ile görüntüleme deneyiminizi geliştirin. Yalnızca Philips TV, duyguyu ekranın ötesine taşıyarak her sahneye muhteşem şekilde uyum gösteren ortam aydınlatması sunar. En sevdiğiniz filmleri canlı renklerle bir araya getirerek gerçek anlamda görsel bir şölen yaşatır.

4K Ultra HD. Görseller öyle net ki kendinizi aksiyonun içinde zannedeceksiniz.

Geleneksel Full HD'den dört kat daha yüksek çözünürlüğe sahip Ultra HD, 8 milyondan fazla piksel ve benzersiz Ultra Çözünürlük Geliştirme teknolojimiz ile ekranınıza hayat verir. Üstün derinlik, kontrast, doğal hareket ve canlı ayrıntılar ile daha net görüntüler elde ederek orijinal içeriği daima daha yüksek kalitede deneyimleyin.

P5 Perfect Görüntü Motoru. Her kaynaktan mükemmel görüntüler.

İçerik akışı yapmayı seviyorsanız P5'e bayılacaksınız. 5'i 1 arada Philips görüntü işleme motorlarının en yenisi; netliği, renkleri, kontrastı ve hareketleri optimize etmek üzere tasarlandı. Kaynağına bakılmaksızın kusurları azaltıp görüntü teknolojisini optimize ederek en iyi görüntü kalitesini ekranınızda deneyimlemenizi sağlar.

HDR Plus. Gelişmiş kontrast, renk ve netlik.

Yüksek Dinamik Aralık Plus, yeni bir video standardıdır. Kontrast ve renklerdeki gelişmiş özellikleri ile evde eğlence keyfini baştan tanımlar. Orijinal zenginliği ve canlılığı yakalayan ancak yaratıcısının hedeflediği içeriği de doğru biçimde yansıtan bu duyulara hitap eden deneyimin tadını çıkarın. Sonuç mu? Hiç olmadığı kadar parlak vurgular, daha fazla kontrast, daha fazla renk ve daha iyi ayrıntılar.

Micro Dimming. Dinamik sahneler için akıllı kontrast.

Micro Dimming Pro, TV'nizin kontrastını odanızın ışık koşullarına göre optimize eder. Görüntüyü 6400 farklı bölgeden analiz eden özel yazılımı ile gece gündüz gerçekçi ve görsel bir şölen sunan inanılmaz kontrast ve görüntü kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Quad Core işlemci ve Android. İçeriğinizin gücünü ortaya koyun.

Philips Dört Çekirdekli işlemci, heyecan verici bir oyun deneyimi için Android'in gücüyle bir araya geliyor. Android ile TV'nizde süper hızlı, sezgisel ve keyifli bir şekilde gezinebilir, uygulama başlatabilir ve video oynatabilirsiniz.

Dahili Google Assistant. TV'nizi sesinizle kontrol edin

TV'nizi sesinizle kontrol edin. Dahili Google Assistant'a sahip Philips TV, dilediğiniz film, müzik ve programı sezgisel bir şekilde kontrol etmenizi sağlayarak görüntü ve ses deneyiminizi çok daha pratik hale getirir.

Google Play Store ve Philips uygulama galerisi. Üstelik dahası da var.

Google Play Store ve Philips Uygulama Galerisi ile geleneksel TV programlarının ötesine geçin. Sınırsız sayıda film, TV, müzik, uygulama ve çevrimiçi oyunun keyfini çıkarın. Üstelik dahası da var.

Philips 55PUS7303 smart televizyon 4k Ultra HD 55’’ Ambiligt ekranı ile izleme deneyimlerinizi oldukça farklı kılıyor. Televizyonunuzda doğanın eşsiz renklerini salonunuzda tüm gerçekliğiyle izleyebilirsiniz. Üç tarafı Ambilight özelliği odanıza yansıttığı renklerle salonunuzu rengârenk yapar. İzlediğiniz her içerik sizlere görsel bir şölen yaşatır. Sevdiğiniz televizyon programlarının, belgesellerin, filmlerin veya oyunların tadını 55PUS7303 ile çıkarın. 1600 PPI tarama hızı bublnmaktadır.3840x2160 ekran çözünürlüğü ile görüntüler oldukça net ve canlıdır. Üstünlük, kontrast, canlı ayrıntılar ile daha net görüntüler elde edebilirsiniz.  P5 perfect görüntü motoru içeriğin kaynağına bakılmaksızın kusurları azaltır ve sizlere en iyi görüntü kalitesini sunmaya çalışır. P5 perfect görüntü motoru netliği, renkleri, kontrastı ve hareketleri optimize etmek için tasarlanmıştır. Yüksek dinamik plus parlak vurgular, daha fazla kontrast ve görüntü kalitesi sağlayan yeni bir video standardıdır. Eğer odanızda loş bir ışık varsa micro dimming pro televizyonunuzun kontrastını odanızın ışık koşullarına göre optimize eder. En sevdiğiniz oyunları 4 çekirdekli işlemcisi ile akıllı televizyonunuzdan oynayabilirsiniz. Android işletim sistem ile televizyonunuzda pratik bir şekilde gezinebilir, uygulamalarınızı açabilir, videolarınızı oynatabilirsiniz.  Televizyonunuzun 20 W hoparlör gücü odanızın her noktasını saracaktır. Dahili Google asistanına sahip televizyonunuz istediğiniz film, müzik veya programları sezgisel bir şekilde kontrol etmenizi sağlar. Böylece ses deneyimleriniz daha pratik hale gelir.  3.5 mm mini jack, simplink, miracast, Wİ-Fİ, RF girişi, HDMI, CI Kart Yuvası, Ethernet, USB, Tuner gibi bağlantı özellikleri bulunmaktadır. Dâhili uydu alıcısı ile en sevdiğiniz uydu kanallarını herhangi bir kablo ve cihaza ihtiyaç olmaksızın izleyebilirsiniz.

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Philips
  • Görüntü Kalitesi 4K (Ultra HD)
  • 3D Yok
  • Ekran Boyutu 55'' / 140 cm
  • Curved Yok
  • Görüntü Teknolojisi LED
  • Uydu Alıcı Var
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Philips 55PUS7303/62 55 inc 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV
Çok İyi( 7 )
İyi(3)
Orta(8)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
3,94
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler