Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Philips 43PUS6503/62 43 inc 109 Ekran 4KUltra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV
(17 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Philips
  • Görüntü Kalitesi 4K (Ultra HD)
  • 3D Yok
  • Ekran Boyutu 43'' / 109 cm
Stok Kodu:8718863018064-17353
4.438,80 TL yerine 3.238,80 TL -%27
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

PHILIPS 43PUS6503 4K UHD


SMART TV


Kullanımı oldukça kolay olan Smart TV'nin 4K UHD netliğinin keyfini çıkarın. Pixel Precise Ultra HD özelliği sayesinde kusursuz ve net görüntüler elde ederken SAPHI en sevilen içeriklere anında erişim sağlar. Netflix film geceleri yalnızca bir düğme uzağınızda.


Ultra İnce 4K UHD LED Smart TV


Pixel Precise UHD ve Saphi sistemi ile


108 cm (43 inç)

4K Ultra HD LED TV

Dört Çekirdekli

DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2

İnce ancak sağlam tasarım.

Yeni çubuk standımız geleneksel standların TV'nin altında kapladığı yeri açarak daha etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunar. Böylece TV'nizin ayakları yere basar ve geleceğe güvenle bakar.

4K Ultra HD. Görseller öyle net ki kendinizi aksiyonun içinde zannedeceksiniz.

Geleneksel Full HD'den dört kat daha yüksek çözünürlüğe sahip Ultra HD, 8 milyondan fazla piksel ve benzersiz Ultra Çözünürlük Geliştirme teknolojimiz ile ekranınıza hayat verir. Üstün derinlik, kontrast, doğal hareket ve canlı ayrıntılar ile daha net görüntüler elde ederek orijinal içeriği daima daha yüksek kalitede deneyimleyin.

Pixel Precise Ultra HD. Olağanüstü derinliğe sahip akıcı görüntüler.

4K Ultra HD TV'nizin her ayrıntısının tadını çıkarın. Philips Pixel Precise Ultra HD motoru, girilen herhangi bir görüntüyü ekranınızda etkileyici UHD çözünürlük ile sunar. Kusursuz, net hareketli görüntünün ve olağanüstü kontrastın tadını çıkarın. Her zaman ve her kaynakta daha koyu siyahlar, daha parlak beyazlar, canlı renkler ve doğal cilt tonlarını keşfedin.

HDR Plus. Gelişmiş kontrast, renk ve netlik.

Yüksek Dinamik Aralık Plus, yeni bir video standardıdır. Kontrast ve renklerdeki gelişmiş özellikleri ile evde eğlence keyfini baştan tanımlar. Orijinal zenginliği ve canlılığı yakalayan ancak yaratıcısının hedeflediği içeriği de doğru biçimde yansıtan bu duyulara hitap eden deneyimin tadını çıkarın. Sonuç mu? Hiç olmadığı kadar parlak vurgular, daha fazla kontrast, daha fazla renk ve daha iyi ayrıntılar.

Micro Dimming. Dinamik sahneler için akıllı kontrast.

Micro Dimming Pro, TV'nizin kontrastını odanızın ışık koşullarına göre optimize eder. Görüntüyü 6400 farklı bölgeden analiz eden özel yazılımı ile gece gündüz gerçekçi ve görsel bir şölen sunan inanılmaz kontrast ve görüntü kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

SAPHI TV panosu. Favorilerinize tek düğmeyle erişin.

Saphi sayesinde karmaşık akıllı TV seçenekleri artık çok kolay. Uzaktan kumandanızdaki "Ana sayfa" düğmesine basıp daha net ve sezgisel menü sisteminden yararlanarak aradığınız seçeneği daha hızlı bir şekilde bulun.

Philips uygulama galerisi. Youtube, Netflix ve daha fazlasına erişin.

Philips uygulama galerisi Smart TV'nizi internete bağlar bağlamaz erişebileceğiniz birçok çevrimiçi uygulama sunar. TV'nizi açıp internete bağlayın ve yepyeni çevrimiçi eğlence dünyasını keşfetmeye başlayın. İşte bu kadar basit!

Derin bas ve kristal netliğinde diyaloglar.

DTS HD, orijinal ses içeriğini koruyarak ses işlemeyi optimize eder ve böylece hoparlörlerinizden gelen daha iyi bir sesin ve kristal netliğinde diyalogların keyfini çıkarmanızı sağlar.

Philips 43PUS6503 smart televizyon kullanımı oldukça rahat bir televizyondur. Smart arayüzü ile televizyonunuzun kurulumunda tüm karmaşık işlemleri keyifle yapabilirsiniz. 43 inç Ultra HD ekranı ile film izlemek artık çok keyifli bir hal alacak. Pixel Precise Ultra HD ekran SAPHI ve sevdiğiniz içeriklere anında erişebilirsiniz. Saphi televizyon panosu favorilerinize tek bir tuşla ulaşmanızı sağlar. Ana sayfa düğmesine basarak aradığınız seçeneği hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Full HD’den dört kat daha yüksek çözünürlükle en sevdiğiniz oyunlarınızı televizyonunuzdan oynayabilirsiniz. Üstün derinlik, kontrast ve canlı renklerle orijinal içeriği her zaman daha yüksek kalitede deneyimleyebilirsiniz. Daha koyu siyahlar, daha parlak beyazlar, canlı renkler ve doğal cilt tonlarını Philips 43PUS6503 televizyonunuz ile keşfedin. Yüksek Dinamik Aralık Plus yeni video standardı ile duyulara hitap eden izleme deneyimlerine hazır olun. Philips uygulama galerisi smart televizyonunuzu internete bağladığınız anda ulaşabileceğiniz çevrimiçi uygulamalar sunar. İnternetteki en sevdiğiniz dizlerinizi ya da belgesellerinizi izleyebilirsiniz. Eğlence dünyasını keşfedin. 20 W hoparlör gücü ile televizyonunuzun sesi odanızın her noktasını saracak. DTS HD, orijinal ses içeriğini korur. Hoparlörünüzden duyabileceğiniz daha iyi bir ses ve kristal niteliğindeki diyaloglar izleme deneyimlerinizi daha heyecanlı kılacak. Wİ-Fİ, 3.5 mm mini jack, USB, Ethernet, Simplink, Miracast, RF girişi, CI Kart Yuvası, HDMI, Dijital Ses Çıkışı, Tuner gibi bağlantı özellikleri bulunmaktadır.
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Philips
  • Görüntü Kalitesi 4K (Ultra HD)
  • 3D Yok
  • Ekran Boyutu 43'' / 109 cm
  • Curved Yok
  • Görüntü Teknolojisi LED
  • Uydu Alıcı Var
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Philips 43PUS6503/62 43 inc 109 Ekran 4KUltra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV
Çok İyi( 3 )
İyi(7)
Orta(7)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
3,76
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler