Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
HP Stream X360 1JL35EA İkisi Bir Arada Notebook
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
Stok Kodu:190781486534-13149
1.506,97 TL yerine 1.318,80 TL -%12
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

HP Stream x360 Intel Celeron N3050 2GB 32GB eMMC Windows 10 Home 11.6" İkisi Bir Arada Bilgisayar 1JL35EA

Şık tasarımıyla ön plana çıkan HP Stream x360 modeli, hayatı hareket içerisinde geçen ve bilgisayarını yanından ayırmak istemeyen kullanıcılar için taşınabilir yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük boyutu ve dokunmatik ekran yüzeyi gibi artı bir özelliğinin olması ise karmaşık olan günlük hayatı çok daha sade ve pratik bir hale getirmeye yardımcı oluyor.

Kolay Taşınabilirlik ve Ekonomik Fiyat

Günlük kulanım için ideal olan HP dizüstü bilgisayar modelinde internette gezinmek, mailleri kontrol etmek, dizi ve film izlemek çok daha keyifli bir hal alıyor. Ayrıca uygun bütçeye hitap eden bir fiyat aralığına sahip olması sayesinde cihaz; başta öğrenciler olmak üzere, birçok bilgisayar kullanıcısına hitap etmeyi başarıyor.

Kullanışlı Depolama Hizmeti

  • 1TB OneDrive depolama alanı sayesinde 1 yıl boyunca dosyalar, fotoğraflar, videolar ve çok daha fazlası rahatlıkla ve güvenilir bir şekilde tek bir yerde depolanabiliyor.
  • Birden fazla modu ile sahip olduğu esnek yapısı sayesinde her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebiliyor.
  • Küçük ve kompakt yapısı ile her zaman her yerde kolayca taşınabiliyor. Böylece bilgisayarı günlük hayatının rutin bir parçası olarak gören kullanıcıların işi bu sayede kolaylaşıyor.
  • Estetik ve aynı zamanda ses çıkarmayan klavye tuşları ile metin yazmak her zamankinden daha fazla keyif verirken, ekranın dokunmatik hassasiyeti, bilgisayarın kulanım konforunu bir üst noktaya taşımayı başarıyor.
  • İnce tasarımı ve hoş bir his yaratan dokusu ile hem estetik hem de taşınabilirlik açısından artı bir avantaj kazandırıyor. Özellikle 1,35 kg olması ve 11,6 inçlik ekran boyutu, cihazın sırt çantasında bile rahatlıkla taşınabilir hale gelmesini sağlıyor.

Farklı Kullanım Modları

Zarif ve sade bir tasarıma sahip olan HP Stream x360 modeli, farklı modlara dönüştürülebilen esnek yapısı sayesinde birden fazla ihtiyaca rahatlıkla cevap verebiliyor. Dizüstü bilgisayardan standa, tablete veya çadıra rahatlıkla dönüşebilen cihaz; rutin işleri halletmek, film veya dizi keyfi yaşamak ve daha pek çok eylemi yapabilmek için birden fazla role bürünebiliyor. Bunun yanı sıra 360 derece dönebilir yapısı ile üst düzey kullanım konforu sağlamayı başarıyor.

Teknik Özellikler

Ekran Boyutu: 11,6 inç

Ekran Kartı: Intel HD Graphics

Ekran Özelliği: Full HD

İşlemci: N3050

İşletim Sistemi: Windows 10 Home

RAM: 2 GB

İşlemci Tipi: Intel Celeron

İşlemci Hızı: 1,6 GHz

Eğlenceli Tasarım Yapısı

Görsel anlamda hoş ve eğlenceli bir gövdeye sahip olan HP taşınabilir bilgisayar modeli, bu yönüyle ciddi bilgisayar modelinden sıkılan ve yenilik arayan kullanıcılar için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca diyagonal boyutlu HD WLED arkadan aydınlatmalı dokunmatik ekranı sayesinde ışığın az olduğu yerde bile klavyenin kontrolü tamamen kullanıcıda oluyor.

Müzik Dinlemek Çok Daha Keyifli

Müzik dinlemeyi seven kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmayan HP Stream x360 modeli, HP Connected Music uygulaması sayesinde kullanıcıların birden fazla müzik kaynağına tek bir konum aracılığıyla rahatlıkla erişebilmesine olanak tanıyor. Bu sayede müziğe ulaşmak kullanıcılar için oldukça kolaylaşırken, TuneIn Radyo ile dünyadaki tüm radyolara da erişmek artık çok kolay bir hale geliyor.

Tüm Belgeler Artık Tek Bir Yerde

1366 x 768 piksel çözünürlük sunan ince ve zarif ekranı ile görselliği çok daha keyifli bir hale getiren HP bilgisayar modelinde 32 GB hard disk yer alıyor. Bununla birlikte kullanıcıların sevdikleriyle geçirdikleri anıları saklayabilecekleri ve daha fazlasını biriktirebilecekleri 1 TB büyüklüğünde bulut depolama alanı sunan cihaz, bu yönüyle dosya kalabalığını da aradan çıkarıyor ve belgeleri tek bir noktada toplayarak kullanıcıların işini kolaylaştırıyor.




  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
HP Stream X360 1JL35EA İkisi Bir Arada Notebook
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler