Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
ASUS MINIPC PB60 B5626MD i5-9400T 8GB 256GB M.2 SSD FreeDOS Mini Bilgisayar
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Asus
  • İşlemci İntel İ5
  • İşletim Sistemi Free Dos(Yok)
  • Sistem Belleği 8 GB
Stok Kodu:4718017624121-21297
6.848,00 TL yerine 6.460,38 TL -%6
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

ASUS MINIPC PB60 B5626MD i5-9400T 8GB 256GB M.2 SSD FreeDOS Mini Bilgisayar

image

İşletmeniz İçin Güçlü Kararlılık

ASUS Mini PC PB60, ofis kullanımı, konferans odaları, satış noktası kioskları ve digital signage gibi birçok kurumsal uygulamaya uygun, ultra kompakt, kullanışlı ve güçlü bir PC'dir. En yeni Intel Core T Serisi veya Pentium Gold işlemcilerle güçlendirilen, 175 x 175 x 34.2mm'lik boyut ve bir litrelik hacme sahip olan Mini PC PB60, minimum alan kaplarken, masaüstü sınıfı performans sunar. Dayanıklı metal kasası ve endüstri standartlarını aşan kapsamlı testler kararlılığı, 7/24 çalışmayı, en zorlu koşullarda bile garantiler. VESA uyumluluğu, sekiz USB girişi, üç adet 4K UHD ekrana bağlanabilme gibi kapsamlı bağlantı seçenekleri, birçok farklı kullanım senaryoları için esneklik sunarak Mini PC PB60'ın işletmenizin mükemmel dostu haline gelmesini sağlar.


Masaüstü Sınıfı Performans

En yeni Intel Pentium Gold ve Core i3, i5, i7 T Serisi işlemcilerle güçlendirilen ASUS Mini PC PB60, yoğun işlemleri daha akıcı tamamlamak için önceki nesil işlemcilerden %30'a kadar daha iyi performans sunar. 32GB'a kadar hızlı DDR4 2400MHz bellek, daha iyi çoklu işlev için performansı daha da öteye taşırken, bir adet M.2 PCIe 3.0 x4 SSD ve bir adet 2.5 inç HDD'li çift depolama tasarımı, hızlı veri aktarımı ve yüksek depolama kapasitesinin mükemmel karışımını sunar.

image



Kullanışlı, Yerden Tasarruflu Tasarım

ASUS Mini PC PB60'ın 17.5 x 17.5 x 3.4cm boyutlarında tarz sahibi bir metal kasası vardır, bu nedenle çok az bir alan kaplar ve daha düzeli bir iş alanını korumanızı sağlar. Aynı zamanda herhangi bir VESA uyumlu ekranın arkasına kolayca monte edilebilir, böylece medya sunucudan satış noktası kioskuna kadar birçok kurumsal uygulama için de mükemmeldir.

image



Üst Üste Oturtulabilen Modüler Tasarımla Ek İşlevsellik

Seçeneğe bağlı üst üste oturtulabilen modüller, mükemmel eşleşmesi için tasarlanmıştır ve Mini PC PB60'ın kompakt boyutundan ödün vermeden, ihtiyacınızı duyduğunuz işlevselleri ekleyebilirsiniz. Bir DVD optik sürücüsü şu anda mevcuttur ve diğer ek modüller yakın zamanda gelecektir. Mini PC PB60 genişleme modülleri, üç basit adımda eklenebilir.

image



Kapsamlı Bağlanılabilirlik

ASUS Mini PC PB60, ön panelde bir adet Type-C girişi ve arka taraftaki bir adet USB 3.1 Gen2 ve iki USB 2.0 girişine ek olarak, iki USB 3.1 Gen2 ve iki USB 3.1 Gen1 yuvaları ile hızlı ve güvenilir bağlantı sunar. Buna ek olarak özelleştirilebilen bir giriş size VGA, COM ya da DisplayPort işlevini eklemenizi sağlar.

image



Büyüleyici 4K UHD Çözünürlük ve Üç Ekran Desteği

ASUS Mini PC PB60, 4K UHD çözünürlükte büyüleyici video ve görselleri göstermek için dahili Intel UHD Grafiklerle donatılmıştır. Birer adet 60Hz'lik DisplayPort ve HDMI ile özelleştirilebilen giriş ile PB60, çalışma alanınızı üç ekrana kadar, daha verimli ve rahat bir üretkenlik için genişletmenize izin verir.

image



Herkes İçin Mükemmel Uyum

İster satış noktası terminali, dijital signage, kiosk ekranları veya iş istasyonları için bir bilgisayar platformu olsun, inanılmaz derecede kompakt olan Mini PC PB60 size tam PC performansı ve esneklik sunar. Küçük olabilir, ancak iş için büyük.

image



İşletme Maliyetini Düşürürken, Çevre Etkisini Azaltın

ASUS Mini PC PB60'ın işletmenizin maliyetlerini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda çevreye etkisini azaltan enerji verimli bir tasarımı vardır. Çevre dostu ASUS mini PC'ler, içerisinde Energy Star gibi endüstrinin en yüksek çevresel sertifikasyonlarından bazılarını almıştır. Mini PC PB60, bekleme durumunda 11.7W kadar az güç harcar, sıradışı sessizliktedir ve bekleme durumunda sadece 23.5 dB gürültü yaratır.

image



Asus Kurumsal Kararlı Model Programı

ASUS Kurumsal Kararlı Model (CSM) programı, işletmeleri kararlı ürün desteği ve gelişmiş satış sonrası destek sunmak için tasarlanmış bir girişimdir. Her CSM Mini PC PB60 satın alımı, müşteriye ASUS Control Center IT yönetim yazılım süiti (CSM sürümü, 60$ değerinde)* sağlar, böylece kapsamlı kontrol ve takip sunulur. ASUS CSM ürünleri aynı zamanda kararlı bir yol haritası, garantilenmiş 36 ay stok mevcudiyeti ile de müşterilerin materyal-stok boşlukları ya da uzun süreli stok konusunda endişelerini ortadan kaldırır.

image



Mükemmellik İçin Test Edildi

ASUS Mini PC PB60 geniş kapsamlı gürültü, titreşim, düşürme ve termal şok testleriyle ASUS standartlarına uygunluğu garanti altına alınır ve endüstri gereksinimlerinin de ötesine geçerler. ASUS mini PC'nizin kuru -40°C sıcaklıklara, neme ve uzun süren 60°C sıcaklıklar gibi sıra dışı durumlarla başa çıkabileceğinden emin olabilirsiniz.

image


  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Asus
  • İşlemci İntel İ5
  • İşletim Sistemi Free Dos(Yok)
  • Sistem Belleği 8 GB
  • Harddisk Yok
  • SSD 256 GB
  • Ekran Boyutu Yok
  • Ekran Kartı Paylaşımlı
  • Ram Tipi DDR4
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
ASUS MINIPC PB60 B5626MD i5-9400T 8GB 256GB M.2 SSD FreeDOS Mini Bilgisayar
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler