Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Arçelik K 1632 VS Doğrayıcı
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
Stok Kodu:8690769008298-19177
718,80 TL yerine 657,60 TL -%9
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Arçelik K 1632 VS Doğrayıcı

image

Tek Elle Kullanım
Yenilikçi tasarımı ile kusursuz bir deneyim yaşatan doğrayıcı makinesi, tek elle anında aktif edilerek hızlı ve etkili çözümler sunar. Tüm kullanıcı tipleri ürünü güvenle deneyimleyerek yazlık veya kışlık öğünlerini mükemmel bir şekilde oluşturabilir.
Çift Yönlü Bıçak
Dayanıklı çelik bıçak yapısı çalıştığı anda çift yönlü dönerek içerideki yiyeceğin pürüzsüz bir kıvama gelmesini sağlar. En sert yiyecekler bile mükemmel bir şekilde parçalanarak ihtiyaca en uygun forma kolayca getirilebilir.
Geniş Hacim
1000 ml geniş kapasitesi sayesinde kullanıcılar en yoğun işlemlerinde bile sınıfının en kaliteli performansını sağlar. Geniş hacim maksimum doluluk oranına sahip olsa bile çift yönlü bıçaklar dakikalar içerisinde yiyeceklerin hacmini azaltır.
Ergonomik Tasarım
Şık tasarımı sayesinde mutfak tezgahlarında en az yeri kaplayan doğrayıcı makinesi, hızlı ve etkili işlem özellikleri ile yemek yapmayı sevenlerin ilk tercihi olmaktadır. Kullanıcılar ürünü tek bir hareket ile çalıştırarak istediği pürüzsüzlüğü yakalayana kadar ürünü kullanabilir.
Mutfakların Yardımcısı
Meyve ve sebzelerin püreleri, kışlık veya yazlık yiyeceklerin hazırlanması ve daha birçok işlem için kullanıma uygun olan Doğrayıcı makinesi mutfaklarda büyük bir iş yükünü ortadan kaldırarak ihtiyaçları tek başına karşılamaya yeter.
Kaliteli Malzeme
Dayanıklı dış yüzey ve geniş doğrama haznesi elde veya bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Özel bıçak yapısı kolayca çıkarılarak her işlemden sonra hijyenik hale getirilebilir. Kullanıcılar doğrayıcı sayesinde zamandan tasarruf eder.

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Arçelik K 1632 VS Doğrayıcı
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler