Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Apple MacBook Pro MV902TU/A 15 inc 6C i7/Touch Bar/2.6GHz/256GB Space Grey 9.nesil Taşınabilir Bilgisayar
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Apple
  • İşlemci Intel Core i7
  • Ekran Boyutu 15 inç
  • Sistem Belleği 16 GB
Stok Kodu:190199112988-16623
23.383,51 TL yerine 19.064,74 TL -%18
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

APPLE MACBOOK PRO

Daha güçlü.

Daha yetenekli.

Daha profesyonel.

Performans

Büyük güç, büyük kapasite.

MacBook Pro, dizüstü bilgisayarlarda çıtayı yepyeni bir performans ve taşınabilirlik düzeyine yükseltiyor. Yüksek performanslı işlemcilere ve belleğe, gelişmiş grafiklere, olağanüstü hızlı depolama çözümlerine ve çok daha fazlasına sahip MacBook Pro ile daima fikirlerinizin peşinden gidin. Hem de hiç olmadığınız kadar hızlı bir şekilde.

Fotoğrafçılık

Photoshop ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar üzerinde ışık hızıyla çalışın, rötuş ve düzenlemeler yapın.

Kod Yazma

Her zamankinden çok daha hızlı bir şekilde kod oluşturun, birden fazla sanal makine çalıştırın ve çalışmalarınızın şekle bürünmesini izleyin.

Video Düzenleme

15 inç MacBook Pro ile, Final Cut Pro X’te çok kameralı klipleri düzenleyin. 11 adede kadar Apple ProRes RAW 4K video üzerinde çalışın.

3D Grafikler

Cinema 4D’de 3D modeller için render alırken, gerçek zamanlı performans deneyimini kusursuzca yaşayın.

Oyunlar

Fortnite gibi, grafiklerin yoğun olarak kullanıldığı oyunlar oynayın, hızlı performansın ve büyüleyici detayların keyfini çıkarın.

Bellek

Daha çok iş, daha az bekleyiş.

15 inç MacBook Pro, 32 GB’a kadar yüksek performanslı 2400 MHz DDR4 bellekle yapılandırılabiliyor. Böylece, büyük dosyalarla çalışırken veya çok sayıda profesyonel uygulama ya da sanal makine çalıştırırken daha hızlı bir performans elde edebiliyorsunuz.


Grafik Teknolojileri

Gözlerinize inanamayacağınız bir grafik performansı.

MacBook Pro’nun tüm 15 inç modellerinde muhteşem bir gücü muhteşem bir verimlilikle buluşturan Radeon Pro ayrık GPU yer alıyor. Ve şimdi bu ayrık GPU’ların her birini standart olarak 4 GB GDDR5 bellekle eşleştirdik. Bu sayede Final Cut Pro X’te 3D çalışmalar için render almak gibi profesyonel görevlerde bile son derece akıcı ve gerçek zamanlı bir performans elde edebiliyorsunuz. 13 inç MacBook Pro, önceki nesle göre iki kat daha fazla kapasiteye sahip olan 128 MB tümleşik DRAM sayesinde güçlü bir entegre grafik performansı sunuyor. Böylece grafiklerin yoğun olarak kullanıldığı işlemler daha da hızlanıyor. Kısacası, odaklanmanız gereken tek şey harika bir iş çıkarmak.

SSD Depolama

İşinizi kolaylaştırın.

MacBook Pro, 3.2 GBps’ye kadar sıralı okuma hızı sunabilen olağanüstü hızlı bir katı hal sürücüye (SSD) sahip. 15 inç model 4 TB’a kadar SSD, 13 inç model ise 2 TB’a kadar SSD ile yapılandırılabiliyor. Böylece hem fotoğraf arşivi veya video projesi gibi büyük dosyaları yanınızda taşıyabiliyorsunuz hem de bilgisayarınızı başlatmak, aynı anda birkaç uygulama açmak ve devasa dosyaları içe aktarmak gibi işlemleri ışık hızında gerçekleştirebiliyorsunuz. Ve Apple T2 Security Chip sayesinde her şey otomatik olarak anında şifreleniyor.

Thunderbolt 3

Şimdiye kadarki en iyi bağlantı noktası.

Çok güçlü, çok yönlü.

Ultra yüksek bant genişliğinin olanaklarını USB-C standardının çok yönlülüğü ile bir araya getiren Thunderbolt 3, son derece hızlı bir evrensel bağlantı noktası. Şarj, video ve veri aktarımı çıkışını tek bir konnektör üzerinde buluşturan Thunderbolt 3, 40 Gbps’ye kadar bant genişliği sunuyor. Bu, Thunderbolt 2’nin iki katı bant genişliği demek. Hem 13 inç hem de 15 inç MacBook Pro’da, ikisi sağda ve ikisi solda olmak üzere dört adede kadar bağlantı noktası bulunuyor. Yani bilgisayarınız her açıdan çok işlevsel. Ayrıca, mevcut aygıtlarınız da kablo veya adaptör aracılığıyla kolayca bağlanabiliyor. Ve Thunderbolt 3, çift yönlü kullanılabildiği için konnektörü hangi yönde takarsanız takın her zaman doğru şekilde takmış oluyorsunuz.

Touch Bar

Bir dokunuş, sonsuz üretkenlik.

Şimdi tüm MacBook Pro modellerinde bulunan Touch Bar, uzun zamandır klavyenizin üst kısmını kaplayan işlev tuşlarının yerini alarak çok yönlü, çok daha işlevsel bir deneyim sunuyor. O an kullanmakta olduğunuz uygulamaya göre otomatik olarak değişerek işinize en çok yarayacak ve kolayca kullanabileceğiniz araçları gösteriyor. Ses düzeyi ve parlaklık gibi sistem kontrolleri, içeriklere göz atmanın ve bunları düzenlemenin interaktif yolları, emoji ve metin tahmini gibi akıllı yazma özellikleri ve çok daha fazlası Touch Bar ile klavyenize geliyor.

Tam ihtiyacınız olan şey.

Tam istediğiniz yerde.

MacBook Pro’daki yerleşik uygulamaların çoğu, mail göndermek veya belge düzenlemek gibi sıkça gerçekleştirilen işlemleri daha da kolaylaştıran Touch Bar kontrollerine sahip. Touch Bar, kullandığınız uygulamaya göre değişerek ilgili kestirmeleri ön plana çıkarıyor. Üstelik, üçüncü taraf uygulamaları da Touch Bar’dan yararlanabiliyor.

Final Cut Pro X

Kurgulama aşamasında zaman çizelgesini kaydırarak gezinin. Touch Bar, o an üzerinde çalışmakta olduğunuz projenin içeriğine göre değişiyor ve ihtiyacınız olan araçları ön plana çıkarıyor.

Fotoğraflar

Bir fotoğrafı favori olarak işaretleyin, otomatik iyileştirme özelliğini kullanın veya fotoğrafınızı hızla bir albüme ekleyin. Touch Bar, kırpma ve filtre uygulama gibi düzenleme araçlarını da öne çıkarıyor.

Logic Pro X

Dilediğiniz konuma atlayın, seslere ince ayar yapın, Touch Bar’ınızı bir bateriye, piyanoya veya ses kaydı için kontrol paneline dönüştürün.

Mail

Metin tahmini özelliği sayesinde daha hızlı mesaj yazın. Touch Bar, en çok mesaj gönderdiğiniz kişileri ve en sık kullandığınız emoji’leri hatırlayıp size önerilerde bulunuyor.

En sık kullandıklarınızı kişiselleştirin.

Daha hızlı ve üretken çalışmanızı kolaylaştırmak için doğrudan Control Strip’te veya Mail, Pages, Safari ve Final Cut Pro X gibi uygulamalarda kestirmeler oluşturabilirsiniz.

Ekran ve Ses

Görülmedik ve duyulmadık derecede iyi.

MacBook Pro’nun Retina ekranı, şimdiye kadarki en iyi Mac dizüstü bilgisayar ekranı. Parlak LED arkadan aydınlatmaya ve yüksek kontrast oranına sahip. Böylece koyu tonda siyahlar ve parlak beyazlar sunuyor. Standart renk yelpazesine (sRGB) göre daha canlı yeşiller ve kırmızılar için P3 geniş renk yelpazesini destekliyor. Ve True Tone teknolojisi tüm MacBook Pro modellerinde yer alıyor. Beyaz dengesi, daha doğal bir görüntüleme deneyimi için etrafınızdaki ışığın renk sıcaklığıyla eşleşecek şekilde otomatik olarak ayarlanıyor. MacBook Pro, sahip olduğu dinamik ses aralığı sayesinde fiziksel boyutlarını aşan daha geniş kapsamlı bir ses deneyimi sunuyor. Filmler çok daha etkileyici hale geliyor. Müzik odayı daha da dolduruyor. Ayrıca, ses dalgalarının yönünü belirleyen üç yerleşik mikrofon FaceTime aramalarında ve Siri ile konuşurken sesinizi daha net bir şekilde yakalıyor.

Klavye ve Trackpad

Şimdi bir tık daha sessiz.

MacBook Pro’nun kelebek tipi mekanizmaya sahip klavyesi, geleneksel makas tipi mekanizmayla karşılaştırıldığında dört kat daha stabil tuşlara sahip. Tüm MacBook Pro modellerinde yer alan bu muhteşem klavye şimdi daha da sessiz bir yazma deneyimi sunuyor. Ve geniş tasarımıyla Force Touch trackpad, tıklama ve hareket için parmaklarınıza daha fazla alan tanıyor.

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Apple
  • İşlemci Intel Core i7
  • Ekran Boyutu 15 inç
  • Sistem Belleği 16 GB
  • Harddisk Kapasitesi Yok
  • SSD Kapasitesi 256 GB
  • Ekran Kartı Paylaşımlı
  • İşletim Sistemi MacOs
  • Renk Gri
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Apple MacBook Pro MV902TU/A 15 inc 6C i7/Touch Bar/2.6GHz/256GB Space Grey 9.nesil Taşınabilir Bilgisayar
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler