Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Apple Macbook MNYN2TU/A 12 inc 1.3GHz Intel Core i5 512GB Rose Gold Taşınabilir Bilgisayar
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Marka Apple
  • İşlemci Intel Core i5
  • Ekran Boyutu 12 inç
  • Sistem Belleği 8 GB
Stok Kodu:BR10040360-16727
29.195,66 TL yerine 21.648,17 TL -%26
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

APPLE MACBOOK

Gücü inceliğinde.

MacBook ile imkansızı hedefledik: Eksiksiz bir Mac deneyimini şimdiye kadarki en ince ve en hafif Mac dizüstüne sığdırmak. Üstelik yalnızca kompakt değil, her zamankinden daha da güçlü bir dizüstüne. Yeni MacBook, yedinci nesil yeni Intel Core m3, i5 ve i7 işlemcilerle yüzde 20’ye kadar daha hızlı performans ve yüzde 50’ye kadar daha hızlı SSD depolama sunuyor.

Her milimetresiyle daha güçlü.

Şimdi yedinci nesil Intel Core işlemcilere sahip MacBook, her zamankinden daha çevik. Daha hızlı SSD’ler ve 3.6 GHz’e kadar Turbo Boost işlem hızı sayesinde, uygulamaları başlatmak veya dosyaları açmak gibi günlük işlerden daha ileri düzey işlemlere kadar ihtiyacınız olan tüm güç sizinle.

 

Onunla birçok şey yapabilin diye, içine çok şey sığdırdık.

MacBook’un içindeki her bileşeni, inanılmaz ince ve hafif kasasından tam anlamıyla yararlanabilmek için titizlikle tasarladık. İşe güçlü ve yüksek verimli bir işlemciyle başladık ve işlemciyi olabildiğince az enerji harcayarak kullanması için macOS’u optimize ettik. MacBook’unuz fan yardımı olmadan soğuyabildiğinden, gün boyunca çalışmasını sağlayan pil hücreleri için de daha fazla yere sahip.

İşlemci

MacBook’un içinde, 14 nanometre teknolojisine sahip yedinci nesil Intel Core m3, i5 ve i7 işlemciler bulunuyor. Bu teknolojiler sayesinde MacBook, her türlü görevi tamamlamak için gereken performansla enerji verimliliğini büyük bir ustalıkla buluşturuyor.

 

Fansız Mimari

MacBook, neredeyse hiçbir ses çıkarmadan çalışması için tasarlandı. Sahip olduğu işlemci, çalışırken yalnızca 5 watt güç kullanıyor. Böylelikle sistem daha az ısı ortaya çıkarıyor ve bilgisayarı soğutmak için fanlara gerek kalmıyor. Ve anakart, üretilen ısıyı kenarlara doğru dağıtan bir anizotropik grafit plakanın üzerinde duruyor. Yani MacBook’unuz yoğun bir performansla çalışırken bile en ufak bir ses duymuyorsunuz.

 

Depolama alanı ve bellek

MacBook, olağanüstü küçük bileşenlerine rağmen, her gün ihtiyaç duyduğunuz dosyaları depolamak ve uygulamaları çalıştırmak için etkileyici bir kapasiteyle geliyor. 16 GB 1866 MHz LPDDR3 tümleşik bellek ve 512 GB’a kadar SSD depolama ile yüksek performanslı, son derece ince ve hafif bir dizüstü bilgisayara sahip oluyorsunuz.

 

Pil

Tüm gün dayanan pil ömrü elde edebilmek için MacBook’un içindeki her milimetreyi kullanmamız gerekiyordu. Bu nedenle, kasanın konturlarına uyan özel bir biçime sahip, yenilikçi bir basamaklı pil hücresi geliştirdik. Sonuç, daha önce mümkün olandan yüzde 35 daha büyük bir pil kapasitesi oldu.

 

Sınırları zorlayan Retina ekran. Her köşesiyle.


MacBook’un göz alıcı 12 inç Retina ekranı her şeyiyle görülmeye değer. 3 milyondan fazla piksel ve köşeden köşeye camdan oluşan tasarımıyla, capcanlı ayrıntılara sahip görseller adeta ekrandan fışkırarak hayat buluyor. Ve bunların hepsi, olağanüstü ince Retina ekranda gerçekleşiyor.


Muhteşem bir Retina deneyimi sunabilmek için pikselleri daha büyük bir aralık oluşturacak şekilde tasarladık. Bu tasarım daha fazla ışığın geçmesini sağlayarak LED arkadan aydınlatma teknolojisinin enerji verimliliğini artırıyor. Ve aynı canlılıkta bir parlaklık düzeyi sunmaya devam ediyor.

Daha iyi bir klavye deneyimi elinizin altında.

Rahat ve tam boy bir klavyenin, dizüstü bilgisayar deneyiminin en temel parçalarından biri olduğuna inanıyoruz. MacBook’a böyle bir klavye sığdırabilmek için, her bir tuşu ve tuşların altındaki mekanizmayı tekrar ele alarak klavyeyi baştan sona yeniden tasarladık. Böylece hem klavyeyi incelttik hem de daha rahat ve hassas bir yazma deneyimi sunarak tam da olması gerektiği gibi hissetmenizi sağladık.


 

Geliştirilmiş kelebek tipi mekanizma. Mükemmel bir klavye için en önemli nokta.

Özenle geliştirilmiş ikinci nesil kelebek tipi mekanizmamız ile klavye deneyimi şimdi daha fazla konfor ve duyarlılık sunuyor. Bu yeni tasarım sayesinde, parmağınız bir tuşa dokunduğunda o tuş aşağı inerek kesin bir şekilde geri zıplıyor. Bu da yazı yazmayı bir zevke dönüştürüyor.

 

Force Touch trackpad. Daha kuvvetli tıklayın, çok daha fazlasını yapın.

Force Touch trackpad’in baskı algılama yetenekleri sayesinde, yapmak istediğiniz şeyleri, baskı miktarındaki küçük farklar aracılığıyla MacBook’unuza söyleyebilirsiniz. Farklı uygulamalarda birçok farklı eylemi gerçekleştirmek için dilediğiniz yere tıklayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları aynı yüzey üzerinde, parmağınızı bile kaldırmadan yapabilirsiniz. Ve size dokunsal bir tepki veren Taptic Engine ile, ekranda gördüklerinizi dokunma hissiyle de deneyimleyebilirsiniz.

 

Bir dizüstü bilgisayarda yaşayabileceğiniz en iyi Multi-Touch deneyimi.

Multi-Touch hareketleri, MacBook ile etkileşime geçmenizi çok kolay ve sorunsuz hale getiriyor. İstediğiniz yöne kaydırabilir, web sayfaları arasında gezinebilir, kıstırma ve döndürme gibi hareketleri veya işinize yarayacak diğer becerileri aktif hale getirmek için kuvvetli tıklama hareketini kullanabilirsiniz.
Kuvvetli tıklamaBir sözcüğün tanımına bakmak, Finder’da bir dosyanın önizlemesini görmek veya bir mail’in içeriğindeki bir tarihe kuvvetlice tıklayarak yeni bir Takvim etkinliği oluşturmak gibi yeni yetenekleri kullanmak için trackpad’e tıklayın ve basmaya devam edin.
HızlandırıcılarQuickTime’da bir filmi ileri sarma veya Harita’da bir konumu yakınlaştırma hızını değiştirmek için trackpad’e aşamalı olarak baskı uygulayın.
Baskıya duyarlı çizimBir Mail ekini işaretlerken veya Önizleme’de formlar için imza oluştururken, ince bir çizgi için hafifçe ve kalın bir çizgi için kuvvetlice basın.

 

Nerede olursanız olun, sevdiğiniz her şeyle bağlantıda kalın.

MacBook, olağanüstü kompakt tasarımının içinde çok güçlü teknolojilere sahip. Ve bir dizüstü bilgisayarla yaptığınız hemen her şeyin kablosuz ağ üzerinden de yapılabildiği bir dünyaya mükemmel şekilde uyum sağlamak için tasarlandı. Bilgisayarınıza bir aygıt bağlamanız gerektiğinde ise, küçük ve kullanışlı bir bağlantı noktasında sayısız yetenek barındıran USB-C’yi kullanabilirsiniz.

 

USB-C. Tek başına çok yönlü.

USB-C bağlantı noktası, bir bağlantı noktasından beklediğiniz her şeyi tek bir yerde bir araya getiriyor. Şarj etme, hızlı (5 Gbps’ye kadar) USB veri aktarımı ve video çıkışı. Tümü, sık kullandığınız aygıtları kolayca bağlamanızı sağlayan bir esneklikle, çift yönlü ve USB 3 bağlantı noktalarının üçte biri boyutundaki bu bağlantı noktasında.

 

Kablosuz bir dünya için ihtiyacınız olan her şey.

MacBook, en yeni 802.11ac Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 wireless teknolojilerinden en iyi şekilde yararlanıyor. Üstelik, bu teknolojileri en verimli şekilde kullanabilmenizi sağlayan yenilikçi Apple yazılımları ve hizmetleriyle kablosuz olarak internete bağlanabilir, dosyaları aktarabilir, fotoğraflarınızı düzenleyebilir, müzik dinleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

 

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Marka Apple
  • İşlemci Intel Core i5
  • Ekran Boyutu 12 inç
  • Sistem Belleği 8 GB
  • Harddisk Kapasitesi Yok
  • SSD Kapasitesi 512 GB
  • Ekran Kartı Paylaşımlı
  • İşletim Sistemi MacOs
  • Renk Rose Gold
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Apple Macbook MNYN2TU/A 12 inc 1.3GHz Intel Core i5 512GB Rose Gold Taşınabilir Bilgisayar
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler