Türkiye'nin Bir Numaralı Teknoloji Tedarikçisi
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Hoşgeldiniz! Hesabınızı yönetmek için lütfen sisteme giriş yapınız.
Şifre Kurtarma Email adresinizi yazınız, size şifrenizi nasıl kurtaracağınız ile ilgili bir email göndereceğiz.
Apple iPad 2020 (8. Nesil) WiFi Cellular MYML2TU/A 128 GB 10.2 inc Uzay Grisi Tablet
(0 müşteri yorumu / Oku) Yorum Yap
  • Renk Uzay Grisi
  • Marka Apple
  • Ekran Boyutu 10.2
  • Dahili Hafıza 128 GB
Stok Kodu:190199809819-20733
7.338,18 TL yerine 6.858,11 TL -%7
Miktar
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar

Apple iPad 2020 (8. Nesil) WiFi Cellular MYML2TU/A 128 GB 10.2 inc Uzay Grisi Tablet

image

Her Şeye Sahip ve Fiyatıyla da Cazip

En yeni iPadOS 14 serisi, sahip olduğu kusursuz yetenekleri ile oldukça kolay ve çok fonksiyonlu bir kullanım konforu sunuyor. Apple iPad 2020 (8. Nesil) WiFi Cellular MYML2TU/A 128 GB 10.2 inc Uzay Grisi Tabletin sahip olduğu güçlü A12 Bionic çipi, dokunmatik kalemi ve Smart Keyboard desteği sayesinde heyecan verici içeriklere hazırsınız. iPad’e aşık olmak için artık çok daha fazla nedene sahipsiniz.

 

İşiniz Çok Kolay

İhtiyacınız olan tüm işlerinizi iPadOS 14 gümüş tablet sayesinde basit ve yorulmadan tamamlayın. Apple iPad 8. Nesil ile internet üzerinde arama yaparken bir yandan belge düzenleyebilir ve bir yandan da iş arkadaşınızla FaceTime yapabilirsiniz. Tam boy Smart Keyboard’u iPad 8. nesil cellular uzay grisi tabletinize bağlayarak daha hızlı yazı yazma imkanı elde edersiniz. Daha fazla hassasiyet gerektiren işlemleriniz olduğu zaman, Apple iPad 8. Nesil Uzay Grisi Tabletinize yakından tanıdığınız Multi-Touch deneyimini zenginleştiren trackpad veya mouse desteğinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

 

Durmayın Aklınıza Geleni Karalayın

Apple Pencil ve iPadOS 14 tabletin gücü bir araya geldiği zaman iPad üzerinde not almak son derecede keyifli hale geliyor. Evrak imzalamak, bir belgede işaretlemeler yapmak ya da fikirlerinizi çizime dökmek gibi birçok çalışmalarınızı Apple iPad 2020 (8. Nesil) Wi-Fi Cellular MYML2TU/A 128 GB 10.2 inc Uzay Grisi Tablet ile zorlanmadan rahatça yapın. Normal kalemden çok daha fazla becerilere sahip olan Apple Pencil, kalem kullanmak kadar doğal bir his veriyor.

 

Hayat Bir Oyun ve Bu Oyunu En İyi Şekilde Oynayın

Asıl oyun, iPad 8. nesil uzay grisi tablet ile şimdi başlıyor. A12 Bionic çipin ultra hızlı performansı sayesinde oyunlar inanılmaz derecede etkileyici, ayrıntılı ve akıcı. Apple iPadOs 14 gümüş tabletinizi Bluetooth özellikli Xbox Wireless Controller, PlayStation DualShock kumandası ya da MFi oyun kumandası ile eşleştirebilir ve muhteşem bir taşınabilir oyun konsolu yapabilirsiniz. Ayrıca, iPadOS 14 tabletin sahip olduğu Apple Arcade’in sizlere sunduğu tek bir abonelik üzerinden yüzden fazla oyunu reklamsız bir şekilde oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.


 

Salonunuzda Film Başlamak Üzere

Sahip olduğu 10.2 inc Retina ekranı ve stereo ses sistemli Apple iPad 2020 (8. Nesil) WiFi Cellular MYML2TU/A 128 GB 10.2 inc Uzay Grisi Tabletiniz izlediğiniz tüm içerikleri kusursuz görüntü kalitesi ve ses ile size aktarır. Bunların yanında iPadOS 14’ün sahip olduğu Apple TV uygulaması sayesinde gişe rekorları kıran filmlere çok kolay bir şekilde erişmenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Detaylı Teknik Bilgiler

iPadOS 14 çıktı! İşte yenilikler ve güncelleme alan modeller 

Ekran 10.2 inç LED Arkadan Aydınlatmalı Multi Touch 2160 x 1620 Çözünürlük

Türkiye'de 2020 yılının Eylül ayında MYML2TU/A kod numarasıyla satışa çıkan 10.2 inç 8. Nesil iPad tabletlerde 500 Nit parlaklık, parmak izine dayanıklı yağ tutmayan kaplama sahip, inç başına 264 piksel (ppi) yoğunluğu 2160 x 1620 çözünürlük ve Apple Pencil (1. nesil) desteği sunar.

İşlemci

2020 iPad tabletler 64 bit veriye sahip A12 Fusion çip ve Neural Engine işlemciye sahiptir.

Depolama

128 GB depolama kapasitesine sahiptir.

Kamera

8. nesil iPad tabletlerde bulunan kamera 8 megapiksel çözünürlük, ƒ/2.4 diyafram, 5 bileşenli lens, karma kızılötesi filtresi, arkadan aydınlatma sensörü, Live Photos, otomatik netleme, 43 megapiksele kadar panorama çekim, fotoğraflar için HDR, pozlama denetimi, seri çekim modu, dokunarak netleme, zamanlayıcı modu, otomatik görüntü stabilizasyonu, vücut ve yüz algılama, fotoğraflar için konum bilgisi ekleme özelliğine sahiptir.

Video Kaydı

Saniyede 30 kare 1080p HD video kaydı, saniyede 120 kare 720p ağır çekim video desteği, stabilizasyon özelliğine sahip hızlı çekim video kaydı, video görüntü stabilizasyonu, vücut ve yüz algılama, 3 kat video yakınlaştırma ve videolara konum bilgisi ekleme özellikleri mevcuttur.

FaceTime HD Kamera

1.2 megapiksel fotoğraflar, ƒ/2.2 diyafram, Retina Flash, arka aydınlatma sensörü, Live Photos, 720p HD video kaydı, fotoğraflar ve videolar için HDR, vücut ve yüz algılama, seri çekim modu, pozlama denetimi ve zamanlayıcı modu bulunmaktadır.

Görüntülü ve Sesli Arama

FaceTime görüntülü ve sesli arama, Wi-Fi veya hücresel ağ aracılığıyla iPad’den FaceTime özelliğine sahip herhangi bir aygıtla sağlanabilir.

Pil ve Güç

10.2 inç iPad 8’ler 32.4 watt-saatlik lityum polimer pile sahiptir. Wi-Fi üzerinden 10 saate kadar internette gezinme, video izeleme ve müzik dinleme imkanı sağlarken Wi-Fi + Cellular modelleri ise hücresel veri ağı üzerinden 9 saate kadar internette gezinme imkanı sunar.

Sensörler ve Tocuh ID

iPad 8’ler touch ID, üç eksenli jiroskop, ivme ölçer, barometre ve ortam ışığı sensörüne sahiptir.

Tocuh ID ile iPad’inizin kilidini açma, uygulamalardaki kişisel verilerinizi korunması ve iTunes Store ve App Store’dan alışveriş yapmanıza olanak sağlar.

Hoparlörler ve Mikrofonlar

Stereo hoparlörlere sahip olan iPad tabletler; aramalar, video ve ses kaydı için çift mikrofona sahiptir.

Cellular, Wireless ve SIM Kart

Tüm modelerde Wi-Fi, çift bant, MIMO özellikli HT80 ve Bluetooth 4.2 teknolojisi bulunmaktadır.

Wi-Fi + Cellular modellerinde UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA, GSM/EDGE, Gigabit sınıfı LTE, sadece veri, Wi-Fi üzerinden arama, eSIM(eSIM özelliği şu anda Türkiye’de bulunmamaktadır.) ve Nano SIM(Apple SIM’i destekler.) bulunmaktadır.

Konum

Tüm modellerde dijital pusula, Wi-Fi ve iBeacon ile mikro lokasyon özelliği vardır.

Wi-Fi + Cellular modellerinde yerleşik GPS/GNSS, Cellular bulunmaktadır.

Siri

Mesaj göndermek, anımsatıcı ayarlamak, proaktif önerler almak, eller serbest kullanım ve çok daha fazlası için Siri mevcuttur.

Boyut ve Ağırlık

Uzunluk: 250,6 mm

Genişlik: 174,1 mm Derinlik: 7,5 mm Ağırlık: Wi-Fi Modelleri 490 gram, Wi-Fi + Cellular Modelleri 495 gram

Kutunun İçindekiler

iPad, Lightning - USB Kablosu, USB Güç Adaptörü

İşletim Sistemi

iPadOS

Yerleşik Uygulamalar

Kamera, Fotoğraflar, Mesajlar, Facetime, Mail, Müzik, Safari, Harita, Siri, Takvim, iTunes Store, App Store, Notlar, Sesli Notlar, Kişiler, Kitaplar, Ev, Anımsatıcılar, Borsa, Saat, TV, Photo Booth, Podcast’ler, Ölçüm, Bul, Dosyalar, İpuçları, Ayarlar

Üretici Bilgileri

EAN veya UPC Kodu 190199809819

Model Tanımı Üretici Kodu MYML2 Garanti Süresi 2 Yıl Apple Türkiye Apple Yeni iPad (8. nesil) MYML2TU/A iPad 10.2 inç Wi-Fi + Cellular 128GB Uzay Grisi MYML2TU/A

  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Teknik Özellikler
  • Renk Uzay Grisi
  • Marka Apple
  • Ekran Boyutu 10.2
  • Dahili Hafıza 128 GB
  • Bellek 3 GB
  • İşletim Sistemi İOS
  • Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
  • Kamera (Arka) Var
  • Kamera (Ön) Var
  • Ürün Açıklaması
  • Teknik Özellikler
  • Yorumlar
Apple iPad 2020 (8. Nesil) WiFi Cellular MYML2TU/A 128 GB 10.2 inc Uzay Grisi Tablet
Çok İyi( 0 )
İyi(0)
Orta(0)
Kötü(0)
Çok Kötü(0)
Ortalama Puan
0,00
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Popüler Kategoriler